Mi a véleményetek ezekről a rajzokról? Mit árulnak el arról, aki készítette őket?
2013. nov. 24. 18:54
1/9 anonim válasza:
Szereti az animéket, még elég kezdő a rajzokba, gondolom fiatal is, szereti az embereket, tudom is én, valami ilyesmit. dA-n sok ilyen embert láttam már.. és a magyarok watcholgatják egymást ott, de amúgy nem sok watchot érdemelne.
3/9 anonim válasza:
Tipikus emos tizenéves rajzok, semmi különös szerintem.
4/9 anonim válasza:
anime kedvelő, fiatal, kicsit depis, érzelgős alkat, nagyjából szokványos rajzok a tizenéves álmodozó körből, kezdő rajzoló(lenne mit javítani a rajztechnikádon), kicsit zárkózottabb személyiség, (amúgy arányos emberábrázolás)
5/9 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. Tipikus tinédzser rajzok.
Nem tudom eldönteni, mély gondolatok vannak -e a rajzok mögött, vagy egy "Anyu nem vesz nekem iPhone-t" szintű problémákkal küzdő tinilány rajzolta ezeket.
Az anime stílus egyébként nem jön be, de látszik, hogy ez még nem az alkotó saját stílusa, még csak próbálkozik, majd kiforr a dolog, ha folytatja, és van hozzá tehetsége.
Érdekelne a készítő véleménye.
6/9 anonim válasza:
4 es vagyok, az lemaradt hogy messziről látszott hogy linkin park kedvelő szóval alapvetően depis (tudom mert én is hallgatom :)) és emo rajzok is vannak (amit amúgy egy előző kommentelőnek szólva nem emos hanem emo )
7/9 A kérdező kommentje:
Ezeket kb. én is sejtettem, de azért köszönöm, hogy időt szántatok rá. :)
2013. nov. 25. 15:01
8/9 anonim válasza:
Túl sok manga és anime behatást kaptak, és igazából csak órai füzetfirkák, a rajzolásnak jobban meg kéne adni a módját, akkor jobbak lehetnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!