Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan osszam be az időt a...

Hogyan osszam be az időt a tanulásra?

Figyelt kérdés

Jövő héten 5 zárthelyi dolgozatot kell írnom és le kell adnom a szakdolgozatom is, ami még nincs kész teljesen. Hogyan osszam be az időmet ma és holnap?

Ma is délelőtt tanultam, aztán TV mellett kezdtem ZH-kérdéseket kidolgozni. Délután aludtam, vásárolni mentem. Most is a net megy meg az X-faktor... Mit tegyek?

2013. nov. 23. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogj kezet velem :S
2013. nov. 23. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Kézfogás. :)

1 ZH-m lesz hétfőn, 2 szerdán, 1 csütörtökön és 1 pénteken.

2013. nov. 23. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk nem neteznél, tv-znél, vásárolgatnál, és aludnál akkor lenne időd készülni :D
2013. nov. 23. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
á, nem az időhiány a baj, hanem hogy nem bírjuk rávenni magunkat a tanulásra és pótcselekszünk helyette. :) Mondjuk engem motivál a rövid idő, sokkal jobb teljesítményre vagyok képes határidők szorításában.
2013. nov. 23. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy én: sehogy :D
2013. nov. 23. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is kb mindent az utolsó percre hagytam, amolyan ultra hard nehézségen toltam az egyetemet.

Szakdoga: alapból pótleadással számolj :D

ZH-knál meg állíts fel sorrendet, mi az amiből lehet menni pótra, van e olyan amiből lehet menni pótpót ra esetleg iv-re. ha a 5 zht sikerül 2-3 csökkenteni már nyert ügy és azt tolni egész nap.

2013. nov. 24. 02:12
 7/7 anonim válasza:
Az elso lepes: szerezz be egy hataridonaplot (bar mindjart ev vege, inkabb egy jegyzetfuzetet), az osszes leckednek, ezekbe ird a nagyobb szakdolik es ZH-k hataridejet.. ha 2 ZH egy napra vagy hetre esik, csinalj fontossagi sorrendet (az elso legyen az, amit utalsz, vagy a legtobbet kell ra tanulni, es utana azok, amiket konnyebben megoldasz) ezutan csinalj heti lebontasban tervet: hetfon melyiket fogod megtanulni, kalkulalj hogy mennyi idot vesz igenybe hogy megtanuld azt + azt is hogy mellette milyen programjaid vannak. Igy egy tiszta kepet kapsz, milyen kotelezettsegeid vannak, es sosem felejted el, mikor kell beadni egy szakdolgozatot. Persze igy, ZH-k elott par nappal eleg nehez segiteni, de jovore mindenkeppen vegyel egy hataridonaplot..
2013. nov. 24. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!