Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megéri a szabadidőmet is...

Megéri a szabadidőmet is tanulásra áldozni?

Figyelt kérdés
(nem magolva tanulok) akkor okosabb is leszek?
2013. okt. 14. 17:57
 1/6 anonim válasza:
Ez nagyon emberfüggő szerintem.
2013. okt. 14. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Az alapján, hogy ide írsz, és névtelen kommentelők tanácsa alapján akarod eldönteni, mihez kezdj magaddal, azt mondom: igen. Rád fér a tanulás.
2013. okt. 14. 18:24
 3/6 anonim válasza:

A másodiknak igaza lehet :p

Én úgy gondolom, hogy meg kell találni az arany középutat. Nem lehet minden szabadidődben olvasni, meg tanulni. Mivel akkor kimarad a többi része az életednek. Az emlékek, a csajok, a piálások. Persze nem feltétlenül ez az értelme az életnek, de ez is hozzá tartozik és igazából ettől lesz gyönyörű.

Tehát hajrá, tanulj, olvass minél többet, de ne felejtsd el a barátokat és ismerkedj új emberekkel is :)

2013. okt. 14. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:
de nem azt kérdeztem hogy inkább bulizzak? hanem hogy okosabb is leszek ha ilyen sokat tanulok
2013. okt. 14. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
30 éves emberként mondom, hogy egy határon túl már nem éri meg. Ha az ember midnenét a tanulásnak áldozza be, később fog ráébredni, hogy igazán nem is volt gyermek-/fiatalkora. Egy adott szinten túl az, ha túltanulod magad, már nem hoz annyi plusz tudást, amiért érdemes lenne sok más dologról lemondani.
2013. okt. 14. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb megoldás az ha CSAK azt tanulod ami tényleg érdekel. Mert azt élvezettel teszed, és akkor marad másra is idő. Amennyiben iskolás vagy akkor annyit tanulj amennyi kell hogy jók legyenek a jegyeid, de ne annak szenteld az életed. Tanulni sohasem késő, csak nem mindegy hogy élvezetből vagy muszályból csinálod.
2013. okt. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!