Számotokra milyen az Éteri szépség?
Külsőt, kisugárzást illetően, Nektek milyen nő/férfi a 10-es? Aki az éteri (mennyei) szépség, vonzó férfi, illetve meg van benn az a bizonyos plussz. Képet is linkelhettek.
30 F
Nekem csak a dél-amerikai csajok tetszenek, konkrét listám van felírva, ebből 4 csaj még annyira kiemelkedik. Persze egyformán imádom őket, jó lenne ha eltölthetnék velük egy napot.
Stephanie Fantauzzi
Manu Gavassi
Melanie Iglesias
Mariana Esposito
Mivel páran már mondták annak idején hogy déli felépítésű vagyok, sajnos itthon köztudott hogy aki nem ismeri a másikat az cigánynak gondolja azt. Aztán bejöttek magyarországra az ilyen sorozatok és ott tetszettek meg az ilyesmi lányok, ez a vonzalom úgy megerősödött irántuk hogy csak ilyen barátnőket tudok elképzelni magamnak.
21/F
Elsőnek tényleg látványosan egy kategóriába tartoznak a lányok, nagyon hasonlítanak egymásra.
Alakban: vékony boka,hangsúlyos csípő, vékony derék, hosszú vékony ujjak, homokóra alkat, ami ideális egy nőn. Arcban vastag ajkak, nagy világos cicaszemek, gödröcske az arcon, pisze orr.
[link] ő egy ismeretlen, de lenyűgöző
ő pedig szintén álomnő: [link]
Úristen az utolsó nagyon szép, persze a többi is, de az utolsó ránézésre fantasztikusan érdekes, és egyedi a számomra.: )
nekem örök kedvenc Michelle Pfeiffer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!