Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra milyen az Éteri...

Számotokra milyen az Éteri szépség?

Figyelt kérdés

Külsőt, kisugárzást illetően, Nektek milyen nő/férfi a 10-es? Aki az éteri (mennyei) szépség, vonzó férfi, illetve meg van benn az a bizonyos plussz. Képet is linkelhettek.

30 F

2013. nov. 22. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak a dél-amerikai csajok tetszenek, konkrét listám van felírva, ebből 4 csaj még annyira kiemelkedik. Persze egyformán imádom őket, jó lenne ha eltölthetnék velük egy napot.

Stephanie Fantauzzi

Manu Gavassi

Melanie Iglesias

Mariana Esposito

Mivel páran már mondták annak idején hogy déli felépítésű vagyok, sajnos itthon köztudott hogy aki nem ismeri a másikat az cigánynak gondolja azt. Aztán bejöttek magyarországra az ilyen sorozatok és ott tetszettek meg az ilyesmi lányok, ez a vonzalom úgy megerősödött irántuk hogy csak ilyen barátnőket tudok elképzelni magamnak.

21/F

2013. nov. 22. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Uhh a tipikus déli szépségek. Ők számomra is nagyon bájosak főleg az utolsó : ) Van benne valami...: )
2013. nov. 22. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek tényleg látványosan egy kategóriába tartoznak a lányok, nagyon hasonlítanak egymásra.

Alakban: vékony boka,hangsúlyos csípő, vékony derék, hosszú vékony ujjak, homokóra alkat, ami ideális egy nőn. Arcban vastag ajkak, nagy világos cicaszemek, gödröcske az arcon, pisze orr.

[link] ő egy ismeretlen, de lenyűgöző

ő pedig szintén álomnő: [link]

[link]

[link]

2013. nov. 22. 20:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Úristen az utolsó nagyon szép, persze a többi is, de az utolsó ránézésre fantasztikusan érdekes, és egyedi a számomra.: )

nekem örök kedvenc Michelle Pfeiffer

2013. nov. 22. 21:08
 5/7 bumbi02 ***** válasza:
Senkit nem akarok megsérteni, mert ez mindenkinek a saját ízlés kérdése, de eddig eléggé tucat lányokat linkeltek csak be... Sajnos az éteri szépségről képet nehéz küldeni, mivel az ember ilyet utcán lát évente 2x, míg a fent linkelt lányokhoz hasonlóakat minden buliban tucatjával látni. Az ilyen színésznők, mind "mű"-nők, az én szememnek. Minden tökéletesre állítva, amitől máris tökéletlen lesz, mert egy "igazi" nőnek hibái is vannak.
2013. nov. 22. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van, nekem tetszettek amiket küldtek, de azt nem mondta, hogy számomra is ők az éteriek. : )
2013. nov. 22. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Számomra egy modell (elvileg férfi) akiről az éteri szépség ugrik be. Tipikusan amit leírtál, nem is annyira szexi vagy vonzó, inkább megfoghatatlanul gyönyörű, mint egy angyal. De előre szólok, a legtöbben eddig fújoltak rá, szóval csak erős idegzetűeknek:

[link]

[link]

2013. nov. 23. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!