Melyik vérmérséklet típust kedveled?
Figyelt kérdés
Biztosan ismeritek azt az ókor óta létező személyiségtipológiát, ami a következő 4 kategória egyikébe vagy ezek közül valamely kettőnek a kevert típusába sorolja az embert - szangvinikus, kolerikus, flegmatikus, melankolikus.
Engem az érdekel, melyik alkathoz tartozol és hogy melyiket tartod a legvonzóbbnak vagy legelőnyösebbnek. Az okok is érdekelnek!
2013. nov. 20. 19:34
1/3 piriiiiii válasza:
Igen, teljesen véletlenül ismerem.
Rám mindig is a melankolikus volt a többitől jóval kiemelkedő ponttal jellemző, és csak alig a kolerikus, középmezőnyben a szangvinikus és a flegmatikus.
Nekem ezzel a melankóliával semmi bajom, jó ez így. "Vonzó és előnyös".
2/3 anonim válasza:
Flegmatikust nem kedvelem, többi jöhet.
3/3 anonim válasza:
A párom szerint én melankolikus vagyok, flegmatikus beütéssel. Azt nem tudom, milyen egy ilyet elviselni, de én jól érzem így magam. :) A hasonló tulajdonságokat kedvelem másokban is, de hogy miért, azt nem tudnám megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!