Labrador és a házőrzés?
Tudom, hogy nem kifejezetten házőrző fajta, de valamennyire nevelés kérdése is nem?
Kidobtak 5 kiskutyát a szomszéd városban, és egyet szeretnénk megmenteni, de édesapámnak a legfontosabb tulajdonság az, hogy gyerekbarát legyen (két picurunk van, ezzel nem is lenne gond) de emellett házőrző is legyen.
Hát gyerekbarátnak nagyon gyerekbarát, jobbat találni sem lehetne, hatalmas szeretett adag. Házőrzésre azt szokták mondani, hogy épphogy kávéval nem kínálja meg a betörőt. De szerintem ha arról van szó biztos megvédené a házat. Azt tudom hogy a 11 éves hugomara nagyon vigyáz és figyel rá.
Egy 8éves labrador lány gazdája :)
Első vagyok: Ugatni ugat: repülő idegen macska, vagy az utcában lakó akit nagyon nem szeret.
Ha keverék talán jobban is.
De ha gyerekbarátot és házőrzőt is akarsz talán boxer a jó.
Én eddig akárhány labradorral v golden retrieverrel találkoztam kerítésen keresztül, mindegyik végigkísért farokcsóválva a kerítés mellett, látszott rajtuk, h barátkozni akarnak, néhányukhoz vissza is léptem 1-1 simogatás erejéig.
Ha a labrador vér dominál bennük, ne számítsatok házőrzésre.
Ha meg szeretnétek menteni egyet, szép dolog, hajrá :)
De kérdés az, h mi történik akkor, ha felnő a kutyus és egyáltalán nem fogja őrizni a házat, erre hogy lép apukád?
Ha az a típusú ember, aki 1 nap alatt beleszeret a szőrgombócba, akkor nem lesz gond :) Ha időtök és energiátok engedi, max. hoztok mellé egy házőrzőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!