Milyen embertípusnak mondható az ilyen? Lehetséges hogy Asperger szindrómás vagyok?
16 éves vagyok átlagon felüli inteligenciával.
Társaságokban elég nehezen illeszkedek be szókincsem hatalmas bár beszélni nem tudok másokkal. A kapcsolatok elég messze állnak tőlem barátnőm se volt még pedig nem vagyok csúnya. Matematikából kiválló vagyok. Szeretem a minőségi dolgokat. Gyakran elmélkedek hosszan magamban.
HA netán szóba elegyedek másokkal hosszan mesélem a mindennapjaim. Nagyjából ennyi ha valaki több információra kíváncsi írjon.
Semmi bajod nincs, idővel majd a helyedre kerülsz, olyan társaságba, ahonnan már nem fogsz kilógni ennyire és jobban is fogod magad érezni.
Tanulj továbbra is kitartóan és kerülj be egy komoly egyetemre, ott majd megismerkedsz hozzád hasonló emberekkel, velem is ez történt :)
:))
Ha olyan intelligens lennél, akkor tudnád, hogyha nem tudsz írni, azzal teljesen hiteltelennek tűnsz mások szemében az interneten, mivel az íráskép és a fogalmazás sok mindent elárul az egyénről. Nem csak a vesszők használatát veszed semmibe, hanem a szavakat sem tudod helyesen leírni, a fogalmazásstílusod pedig nevetséges. :)
Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudod, de semmi különleges nincsen benned, megkacagtató, hogy asszed, hogy hihetetlen okos vagy. :)
'16 éves vagyok átlagon felüli inteligenciával.'
Akinek átlagon felüli az intelligenciája, az okos, Te pedig azt írtad a kérdésedben.
Semmit nem jelent, hogy ebből a két tantárgyból jó érdemjegyeid vannak, esetleg érted is a tananyagot.
Jajajaj. :) Egyre jobban süllyedsz. :)
De, az intelligencia az egy kijelölt alaptudáshoz mért értelmi szint az egyénre vonatkozóan. :) Tehát aki intelligens, annak van tudása, csakhogy megértsd. :)
Az meg már összeegyezhetetlen, hogy valaki 'jó mindenből', de egyben egy sötét paraszt. :)
Szóval, hát, nekem úgy tűnik, hogy még az átlagnál is alacsonyabb intelligenciád van, nemhogy magasabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!