Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vágyok a halálra?

Miért vágyok a halálra?

Figyelt kérdés
Meg van mindenem, de boldogtalan vagyok. Egyszerûen élek 22 éves leszek nem sokára és egyszerûen nem akarok élni, úgy érzem nem vittem semmire. Hesek sôt sok hónapja mélyponton vagyok. Elegem van az egészbôl.
2013. nov. 16. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A pozitív visszacsatolás vágya jó is tud lenni.

22 évesen kevesen váltják meg a világot. Tervezz, keress, kutasd mi az, amiben megállhatod a helyed. Szervezz haverokkal játékesteket (póker, activity, táblás játékok). Járj el hétvégén kirándulni, legyen aktív programod. Fedezz fel új ízeket, nézz új filmeket, kezdj el sportolni (fizikai leterhelés segít felszabadítani azokat a hormonokat (endorfin), amik önbizalmat adnak)...

2013. nov. 16. 23:28
 2/7 anonim válasza:
100%
mert nincs életcélod...
2013. nov. 16. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
fiú ,vagy lány vagy ? am keress valami hobbit, sport mi az ami érdekel ?
2013. nov. 17. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
azért vágysz rá, mert nem tudod milyen jó élni. és azért is, mert nem tudod mi az a halál és a szenvedés.
2013. nov. 17. 00:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Akinek nincsen párkapcsolata, az egy idő után megutálja az életét.
2013. nov. 17. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Igazából nem is volt soha rendes, ha volt is semmire futott. Mindig úgy érzem senkit sem érdeklek és ez így igaz. Eddig annyian kinevettek és már elvesztettem minden önbizalmam. Amúgy nő vagyok. Ha jobban belegondolok már 18 éves korom óta vagyok ilyen, mert akkor nagyon sok negatív dolgot adott az élet és most... ez csak több lett.
2013. nov. 18. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Leon a profi filmben kérdezte Mathilda Leontól, hogy

- Az élet mindig ilyen kemény, vagy csak amíg az ember még gyerek?

Leon megfordult, és sanda szemmel ránézett a kislány összevert arcára, majd azt mondta - Mindig. - és tovább ment.

Van egy kis trükk, amivel fel lehet dobni egy kis időre a hangulatodat (-;

Ismersz valakit, aki valami nagyon jót tett neked, aki nagy hatással volt az életedre, akire felnézel?

Fogj egy papírt és írj le amit csak eszedbe jut, hogy miért ilyen fontos számodra ez a személy.

Ha ez megvan, mondom, mi a második lépés.

2013. nov. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!