Én is csak egy lány vagyok a világon aki nyárvégén halálra unja magát. Mit csináljak? 12/L
Figyelt kérdés
Barátaim nincsenek, mert egy olyan hülye iskolába kerültem, ahol leginkább agyi sérültek vannak. Testvéreimmel se tudok játszani, mert a bátyám (13/F) mostvan a hülye korszakában, folyamatosan veszekszünk. Az öcsém (7/F) befolyásolható, a bátyám a példaképe, csak vele hajlandó játszani. Én meg unatkozom. :-(2013. aug. 24. 19:03
1/6 anonim válasza:
Olvass könyveket járj könyvtárba pl ha még nem olvastad Harry Potter, Alkonyat, Neveletlen hercegnő, stb.. Én is hasonló helyzetben voltam és szinte a könyvek mentettek meg. Olvastam nagy klasszikusokat is: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet, Emma. ezeket neked is ajánlom. Valamint Meg Cabot összes könyvét.
Vagy sportolj bár erre sokkal-sokkal nehezebb rávennie magát az embernek :) Sok sikert
3/6 anonim válasza:
Építs egy képzeletbeli autót, majd gurulj vele a lakásban és büntetésből ne engedd a testvéreidet, hogy beszálljanak.
4/6 vikmat válasza:
ha gondolod, akkor beszélgethetünk! :) 12/F
5/6 Janiakemény:D válasza:
A legelső válaszadóval egyet értek,de a "gyere szexelni" és hasonló idiótákra nem kell hallgatni:) Én egyértelműen a sportot javaslom,persze tudom,hogy nehéz elkezdni...Nekem is borzasztó nehéz volt belekezdeni,de a harmadik évemre korosztályombeli országos elsőhelyezett vagyok. Ezt nem hencegésnek szánom,inkább ösztönzés:)Ha rámm hallgatsz és egy valóban izgalmas/tartalmas sportot próbálnál ki,javaslom az evezést,én is ezt csinálom!(Nem kajak,nem kenu,ez egy teljesen külön sport) Arról nem is beszélve,hogy barátokra is szert tehetsz!:) 14/F
6/6 A kérdező kommentje:
köszi! kipróbálom. :-)
igen, én se gondoltam, hogy "elmegyek szexelni". XD
2013. aug. 26. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!