Miért ilyen jókedvű, optimista a matektanárom mi lehet a titka?
A matektanárom mindig jókedvű és kiegyensúlyozott.Nehezen lehet felidegesíteni pedig idióta az óráin is az osztály.Még is mindig viccelődik,sokat mosolyog és boldog.
Mint ha rózsaszínben látná a világot.
Miért?
Mert szereti, amit csinál. Mindent elfogad olyannak, amilyen. Szereti, értékeli az életét és a másokét is.
És az is biztos közrejátszik, hogy nagyon vágja a matekot. (Ezt nem tudom megmagyarázni, de biztos vagyok benne... a magabiztos matektudás nekem is jót tesz valahogy.)
A többi matektanár akkor miért nem ilyen?
Sokszor volt hogy nem volt kész a leckém,vagy otthon maradt a feladatlapom még is nem lett mérges ha nem adott egy másikat.Az osztály pedig mindig beszélget,hülyéskedik órán.Nehezen lehet felhúzni.
Miért legyen mérges?
A házit nem magának adta, hanem neked.:D
Matektanár, vagy nem matektanár.. Tanár vagy nem tanár, ha az ember megtalálja a lelki békéjét és boldogan él, teljesen mindegy neki, hogyan viselkednek körülötte az emberek. Elfogadja őket olyannak, amilyenek. Neki édesmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!