A párom kételkedik bennem?
Hogyan erősítsem meg a bizalmát vagy hogyan bizonyítsak neki, ha jelenleg ezt a körülmények nem teszik lehetővé?
Sajnos most Ő tart el, hosszabb ideje munkát keresek, de nem kellettem még sehová. Félek hogy azt fogja gondolni hogy munkakerülő lettem. Tudom, hogy ha szeret nem jut ilyen eszébe... De nem akarom megvárni a pillanatot amikor a fejemhez vágja a dolgot. Mit tehetnék szerintetek? Az is lehet hogy már rosszat gondol rólam?
Keress munkát ezerrel! Iratkozz be tanfolyamokra, képeztesd át magad! Tanulj nyelvet! Menj be a munkaügyi kp.-ba és kérd őket, hogy legalább valamilyen tanfolyamra fizessenek be!
Vállalj a kvalitásodnál alacsonyabb fokú munkát, ne válogass, aztán ha lesz jobb, váltasz! A sok ötletem közül legalább 1-2 fogadj meg! Legalább lássa a törekvésed, lássa az irányt, a céljaidat! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!