Van valakinek ilyen édesanyja és ilyen emlékei?
van köztetek olyan, akinek az édesanyja mindig gondoskodott arról, hogy reggel gőzölgő tea, forró kakaó és frissen sült croissant legyen az asztalon
van ilyen emléketek? nektek ez fontos? fontosnak tartjátok az ilyesfajta gondoskodást és szeretetet?
természetesen. vannak és nagyon fontosnak tartom,hogy legyenek is. ha egy édesanyára gondolunk rögtön a szeretet és a gondoskodás ugrik be. és ez nem is baj.
nekem már nem él sajnos az anyám, és csak 17 éves vagyok, úgyhogy nagyon jó érzés, hogy vannak róla ilyen szép, szeretetteljes emlékeim :)
Igen,van.Sőt a mamám is ilyen volt,mikor még pár évvel fiatalabb voltam én is,és ő is.Akkor átjött reggelente,mikor a szüleim még dolgoztak,és csinált kakaót,adott reggel zsemlét.Utána kikísért az kijárati ajtóig(a kapuhoz) és onnan köszönt.Anya az meg mindig vett valami felesleges dolgot..:) El is rontott vele,azt tudom.
Szintén 17/L
és nem azért nem volt, mert nem volt anyám, hanem mert kisgyerekként sem volt arra igénye, hogy egy szaros vajas zsemlét bepakoljon nekem, nem hogy meleg teával meg kedves mosollyal ébresszen reggelente..
de valójában ez a legkevesebb baja az én anyámnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!