Az baj ha valakinek nincs edesanyja? Telleg akkor nem tanulsz meg semmit?
azokat a dolgokat megtanulhatod mástól is,csak akaraterő kell!
fel a fejjel ;)
nem baj!
bárkitől megtanulhatsz bármit!
Nekem sem volt anyám..Apám nevelt fel engem és a testvéreimet is.Soha nem nősült meg,és nem volt soha nő a háznál..
Sajnos felnőtt fejjel azt kell,hogy mondjam,hogy bizony sok mindent nem úgy tanuljuk meg,mint azok akiknek anyjuk van..Ilyenkor azt tanulja az ember,ott szerezz tapasztalatokat ahol mozog,akikkel együtt van..
Nővérem és én is elég hamar "nők lettünk"..14 évesen már szép nagy mellekkel rendelkeztünk,és már régen meg jött a menstruációnk..Míg én könyvekből próbáltam utána olvasni a nővérem a barátnői által tudod meg dolgokat ez ügyben..Míg én haverokkal,fiúkkal "lógtam" így a viselkedésem,öltözködésem is elégé fiús lett.Ennek az lett az ára,hogy ma felnőtt fejjel és majdnem 40 évesen még mindig nem tudok nőiesen öltözködni..Még ma is jobban érzem magam egy sportos öltözékben mint kosztümben..
A szexuális felvilágosítás szintén könyvekből,vagy barátok meséléséből állt..De annyi eszünk mindig volt,hogy tudjam mitől lehetek terhes,és hogy védekezzem ellene..Főzni,vasalni és egyéb dolgokat az élet tanított meg,mert nem volt aki elmondja,megmutassa..(apám menzás kaját hozott mindig nekünk)
De ami a lényeg..Mivel fogalmam sincs milyen az anyai szeretet így sokáig fogalmam sem volt,hogy hogy szeressem anyaként a fiamat...Ma 18 éves a fiam..Olyanok vagyunk mint két igaz jó barát..Sokszor hülyülök vele,sokszor szórakozunk....de tudom,hogy nem voltam igazi szigorú anya.
Vannak dolgok amiket jó lett volna tudni egy anyától..talán akkor minden másképp alakult volna..De anya nélkül is lehet az ember teljes értékű,boldog..Minden csak rajtunk áll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!