Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez szerintetek koravénség?

Ez szerintetek koravénség?

Figyelt kérdés

A környezetemből ítélve egyáltalán nem viselkedek úgy mint a korombeliek.Ami őket érdekli az engem szinte teljesen hidegen hagy és ez igaz fordítva is(a természettudományok és a művészet,főleg a festészet érdekel igazán.)Amíg az osztálytársaim bulizni járnak én addig legszívesebben múzeumba megyek.Ha esetleg mégis bulizásra adom a fejem inkább a többiek testi épségére figyelek miközben egy korty alkoholt sem iszom.A zenei ízlésem is másabb.Sok klasszikus komolyzenét hallgatok.Másképp is öltözködöm .Szeretem a régiesebb vintage darabokat.Bár eltudok beszélgetni az osztálytársaimmal a beszélgetések számomra azonban felszínesnek tűnnek,korántsem mozognak filozófiai síkon.Igen gyakran meg nem értetnek érzem magam és olyan dolgok is eltudnak szomorítani mint például az,hogy xy nem kapta meg az idei évi Nóbel díjat fizikából vagy,hogy valamilyen energiaforrás még mindig elérhetetlen.

Szerintetek ,hogyan tudnék kapcsolatot létesíteni korombeliekkel úgy ,hogy érdekes témákról beszélgethessek?

17/L

2013. nov. 7. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Írj üzit,szimpi lánynak tűnsz. :)

17/F

2013. nov. 7. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem okos vagy. Majd ha egyetemre mész, ott találsz megfelelő társaságot. Bár a legtöbben ott is főleg bulizni akarnak majd, de lesznek hozzád hasonló emberek is.
2013. nov. 7. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem ennek semmi köze a koravénséghez, ezt úgy mondják, hogy más az ízlésed, ami egyáltalán nem rossz, engem is foglalkoztatnak olyan dolgok, amikről az osztálytársaimnak fogalma sincsen. Jó tulajdonság, ha nyitott vagy mindenfélére. :)
2013. nov. 7. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy. Ez nem koravénség, ez az EGYÉNISÉG. Egyedi vagy. Azt éled ami TE vagy, nem majmolod a tömeget.
2013. nov. 7. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Először is ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, akkor tanulj meg helyesen gépelni: a szavak után rögtön következik az írásjel (vessző, kérdőjel, stb.), kivéve a zárójelet. Az írásjeleket szóköz követi, és csak azután jön a következő szó.

Az általad oly fontosnak vélt Nobel-díjat ékezettel írni igazán sokatmondó.

Ami a koravénséget illeti, jól ismerem a típusodat. Ez a különc-vagyok-jobb-a-züllött-többségnél-és-én-fogom-megváltani-a-világot szindróma. Általában tizenéves lányok szenvednek ebben, aztán majd az élet kijózanítja őket. :)

2013. nov. 7. 21:08
 6/10 Angelik@ ***** válasza:
100%

Strigulázok gyerekek, 50 alkalommal láttam ezt a kérdést eddig, más fogalmazásban:D

Komolyan ennyire nagy baj ha nem akarsz bulizni? Vagy hogy alkoholt igyál? Te magad is tudod hogy normális lány vagy, miért kell az ilyen embereknek a folytonos visszaigazolás?:)

2013. nov. 8. 02:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló: mert nekünk korcsoknak meg kell hajolnunk jövendőbeli szent megváltónk előtt. Vagy például a sok alkesz züllött alak inkább összedobhatná a pénzt, ahelyett, hogy elinnák, hogy legalább egy helyesírási szótárral támogassák az ilyen rendes lányokat, hogy legalább a Nobel-díjat le tudja írni helyesen. :)
2013. nov. 8. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:

A helyesírásod kicsit illúzióromboló. :D

Amúgy miért egy csapat vadidegentől kérsz véleményt egy torz képet leírva önmagadról? Inkább egy ismerősödet kéne megkérdezned...

2013. nov. 8. 15:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Megértem amit írtok de most komolyan egy ékezeten kell úgy fennakadni?! Meg ,hogy a pont és a mondatelei betű között nem hagyok szóközt?! Persze értem ezek hibák azonban ezért nem kell egyből kiátkozni. (Majd ezekre legközelebb ígérem jobban figyelek).

Egyébként nem szövögetek világmegváltó álmokat (mivel egyvalaki bármihez is kezdene semmire se menne egyedül e téren).

Azért nem a környezetemből kérdezek meg valakit mert azt befolyásolná az , hogy milyen kapcsolatban áll velem.

2013. nov. 8. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az. De, az baj?... Ilyen vagy. Kész. Vége. Majd, megtalálod a párodat, barátodat aki így fog szeretni ahogy vagy.

És, ha barátságot akrsz kötni korodbeliekkel. Ne feledd, hogy ők olyanok és te ilyen vagy. Sose, bánj velük lekezelően, próbálj meg barátkozni velük.

2014. jún. 29. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!