Mit kell tudni megfőznie egy nőnek ahhoz, hogy elmondhassa magáról, tud főzni?
Ahogy elnézem kaptál itt választ ilyet is, olyat is.
Én azt mondom:
- tanuld meg a rántás-készítés tudományát, ha levest akarsz berántani, vagy ha főzeléket. Mert nem mindegy!!!
- tanuld meg a pörkölt-készítés fortélyát = ezt be lehet gyakorolni az egyszerű paprikás-krumpli-főzéssel, mert attól kezdve teljesen mindegy, hogy krumplival, vagy felkockázott akármilyen husival dolgozol-e főzés közben. És ugye magyar konyha pörkölt nélkül nincs!
- tanulj meg húslevest is főzni, és piskótát sütni, mert ha azt nem tudsz, az anyósod előtt nem fogsz tudni megállni!!!!!
- tudd, hogy mit jelent húst spékelni = tűzdelni, vagy pácolni, vagy csak símán sózni, mi a különbség a főzés, a sütés, a párolás, vagy grillezés között.
A többit meg majd megtanulod "Horváth Ilona" féle szakácskönyvből, meg a TV főzős-műsoraiból, meg itt a GYK-n is kérdezhetsz, .... :))))
Nem unjátok még, hogy kiválasztotok magatoknak 1-2 embert, nekiestek, és addig pontozzátok lefelé a válaszát, amíg az a 0-ra le nem megy?
Elég silány értékrendetek van!!!!
" És most ez is milyen hülyeség, hogy azért nem főz valaki egy ételt mondjuk, mert ő nem szereti. Attól még a gyerekének főzhet."
Nem igazán érzem a logikát abban, hogy olyan ételeket kezdjek el főzni a gyerekeimnek, amit én magam nem szeretek vagy nem tartok egészségesnek (pl. virsli). Az én édesanyám is általában olyasmit főzött, amit mindenki megevett, 8 óra munka után nem nagyon van ám ideje az embernek 2-3 felé főzni, mert valaki virsliért hisztizik, de a többi családtag meg utálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!