Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tolvaj lennék? Én nem loptam...

Tolvaj lennék? Én nem loptam a cuccokat, csak visszatartom őket!

Figyelt kérdés

A minap pakolgattam a cuccaim, és arra jöttem rá, hogy egy csomó könyv van, ami nem az enyém, de fogalmam sincs kié!

Kölcsön kértem őket. De nem adtam vissza!

Kerültem azokat akik kölcsön adták, mert tudtam vissza fogják kérni egyszer. De hát, ha letudtak róla mondani akkor annyira nem kell nekik!

Van fülhallgatóm tök jól szól, és egyik haveromtól van, és hívott sokszor, én meg nem vettem fel, mert valószínű hogy a fülhallgatót akarta... És amikor valaki szóba hozza, hogy "nálad van a könyvem..." akkor elkezdtem terelni a témát, hogy kimenjen a fejéből, és elfelejtette a könyvét!

Vagy ha nem kérték, én nem törtem magam, hogy visszaadjam, így már évek óta nálam van egy csomó dvd, cd könyv, és fogalmam sincs már kitől kaptam kölcsön...

Most tolvaj lennék? Nem loptam a dolgokat, csak vissza tartom őket! Ha nélkülözni tudják egy időre, akkor annyira nem kell nekik! Hát én használom őket!

Szemét vagyok?

2013. nov. 3. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%

Bizony tolvaj vagy, mivel akárhogyan is szépíted, jogtalanul tartod magadnál ezen dolgokat. Ez pedig jogilag lopás, azaz te meg tolvaj vagy.

De figyelj, oda tudod adni a kocsidat? Csak egyetlen útra kell, csak utána elfelejtem majd visszaadni. Nem fogsz belehalni tőle, szóval tudod nélkülözni, ergo nincs is rá szükséged.

2013. nov. 3. 16:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Sikkasztás! Köszi ezt a szót jó tudni! :)
2013. nov. 3. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem a dolgaikról mondtak le, hanem a hozzád hasonló férgekről.
2013. nov. 3. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
Azzal, hogy ők mondtak le a dolgaikról, csak hitegeted magad. Nem mondtak le róla, mert azt hitték visszaadod. Igen, ez lopás.
2013. nov. 3. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Remélem, azóta szétvertèk a képedet!
2016. márc. 9. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!