Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tömegközlekedési eszközökön...

Zsizso61 kérdése:

A tömegközlekedési eszközökön az utasok miért szeretnek megállni az ajtóban? Ha megkéred menjen odébb, még neki áll feljebb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 22:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Tessék, itt a válasz! Én balga, meg mióta tipródom ezen.... :D

Mondjuk az véletlenül se jusson ám senki eszébe, hogy ha megáll az ajtóban akkor én már nem tudok felszállni! És persze szólni se lehet, mert még ő háborodik fel... :D Bár a kulcs itt úgy tűnik az, hogy Őőőő fel tudott szállni, van "jó" helye a pénzéért (nem mintha én nem fizetnék érte...), a többiek meg menjenek taxival. :D

Zseniális hozzáállás, tényleg.

2015. márc. 18. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Metrón azért, mert ha az ajtóban állsz és elindul a metró, akkor kisebb erő hat rád, mert a kerék pont az ajtó alatt van...és nem dőlsz el, plusz tudsz fogódzkodni.(Nézd meg, ha nem hiszed)

Buszon meg azért állnak sokan oda, mert 1-2 megálló után leszállnak azért meg nem érdemes leülni.

2017. ápr. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!