Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor pisiltél be utoljára?

Mikor pisiltél be utoljára?

Figyelt kérdés
Hány éves voltál akkor és mi volt a szituáció?

2013. okt. 31. 13:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pár éve, 26 éves voltam. Az egyetemen már végeztem, de állásom még nem volt. Így hogy ne menjenek el üresben a napjaim, nyelviskolába jártam. Az órák általában késő délután, esténként voltak, kedden és csütörtökönként.

Volt egy csoporttársam, akivel nagyon jóban voltam. Egyetemre járt nálunk, de más városban lakott. Így kedden óra után mindig elsétáltam vele az albérletéig. Az nekem is nagyjából útba esett. Közben beszélgettünk. Csütörtökönként, mivel abban a félévben nem volt pénteken órája, már aznap haza utazott. így akkor az állomásra kísértem el.

A lényeg: egy csütörtöki napon történt november körül. Túl sokat ittam az óra előtt, így már az alatt nagyon kellett pisilnem. De nem mertem kikéretőzni, mert olyan cikinek éreztem volna. Ráadásul a terem is olyan volt, hogy egy másik szobán, egy olaszos csoporton kellett volna oda is vissza is átmennem. Az is olyan kellemetlen lett volna. Így óra végéig tartogattam. Már kicsit fájt is ficeregtem, markolásztam magam az asztal alatt, de simán kibírtam.

Ráadásul az óra is egy kicsit tovább tartott mint általában. De ez még nem lett volna gáz, simán elértem volna a mosdóig. Óra végén el is akartam volna menni, csakhogy a barátnőm is sürgetett. Mivel tovább tartott az óra félt, hogy nem éri el a vonatát. Utolsó IC volt aznap fél 8 körül, ezzel is este 10 után ért volna csak haza.

Nem akartam neki azt mondani, hogy most menjen egyedül, de azt se akartam hogy miattam lekésse a vonatot. Így hát nem tudtam elmenni wc-re. Bár így legalább állva nem nyomta annyira az övcsatom a hólyagomat.

Odaértünk, elköszöntünk, felszállt a vonatra. Én meg spuri haza. Őszintén szólva eszembe se jutott, hogy az állomáson keressek valami nyilvános klotyót, pedig biztos lett volna valahol. De nem is szívesen intézem nyilvános helyen, úgy gondoltam, ha eddig kibírtam, kibírom hazáig is.

Azt még hozzá kell tennem, hogy amíg nincs igazán rossz idő, általában a városban is biciklivel közlekedem. Amíg együtt megyünk a csoporttársammal, toltam magam mellett, mikor elköszöntünk, kb egy negyed óra alatt hazatekerek.

Most is így volt. Mikor felültem a bringára, felszisszentem, azt hittem ott rögtön bepisilek. De még bírtam tartani. A gond ott volt, ahol van egy sunyi emelkedős szakasz. Na ott akaratom ellenére akárhogy is próbáltam szorítani és visszatartani, egyszer csak megindult a pisi. Egy jó adag beszaladt. Az volt a furcsa, hogy pontosan nem s éreztem, mikor indult meg, csak az tűnt fel, hogy a menetszéltől hideg lábaimon valami meleg folyik a combom között. Agy jó nagy adag bement így. Szűk, világoskék vastagabb anyagú farmer volt rajtam, amin jókora látványos folt lett. Azt hittem elsüllyedek. De itt még nem volt vége. Lassan de folyamatosan szivárgott be a pisi. Egyszerűen képtelen voltam megállítani. Ekkor úgy döntöttem, hogy már úgyis tök mindegy, feladom, nem küzdök tovább. elengedtem az egésze. Nagyon sokáig folyt a meleg áradat. A bokámon a nadrágom sarkáról már a földre folyt, csíkot húzva magam után. Ekkor már nem is érdekelt, csak a megkönnyebbülést és a kellemes melegséget éreztem.

Szerencse a dologban hogy már sötét volt és ismerőssel se futottam össze út közben. Az nagyon ciki lett volna. így is láttam egy-egy fogalmasabb helyen, pl buszmegállóban, hogy utánam fordulnak és megbámulnak. Én meg csak meredtem magam elé, szándékosan nem akartam észrevenni, kerültem a szemkontaktust, mert azért elég kellemetlen volt így összepisilve az emberek között.

Aztán hazaértem, lezuhanyoztam, átöltöztem, ruhák be a mosógépbe. Mostanra csak az emléke maradt.

2014. dec. 7. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A sok kávé és víz már nagyon feszítette a hólyagomat, rohantam a fürdőbe. A wc látványa csak rontott a helyzeten. Gyorsan elkezdtem kigombolni a farmerdzsekimet de a gomb túl nagy volt és nem akart átmenni a kis lukon, anélkül pedig nem tudtam kikapcsolni a kantáros nadrágomat.

Ahogy a gombbal babráltam, leguggoltam, mert így könnyebb volt visszatartani. Próbálkoztam, próbálkoztam, de a gomb mindig elakadt félúton.

Megpróbáltam levenni a farmerdzsekit, de guggolva meg se mozdult rajtam. Felálltam és hú de rám jött a pisilhetnék! Azonnal kétrét görnyedtem és próbáltam lehúzni a farmerdzsekit, de félúton elakadt. Egy helyben toporogtam miközben próbáltam lerángatni magamról de nem ment és a hólyagom minden egyes rántásnál egyre jobban feszített.

Már nem bírtam tovább. Éreztem, hogy megindulna. Kétrét görnyedtem és szorítottam és szorítottam és szorítottam és szerencsére sikerült megállítanom.

Remegő kezekkel benyúltam a dzseki alá, hátha úgy ki tudom kapcsolni a kantárt, de nem sikerült.

Ennek a fele sem volt tréfa. Nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam letolni a nadrágomat. Pedig muszáj volt gyorsan kigombolni a farmerdzsekimet, mert már nagyon kikívánkozott belőlem a sok kávé és a víz.

Kétrét görnyedve próbáltam újra kigombolni miközben megállás nélkül ismételtem hogy pisilnem kell, mintha a gombnak könyörögnék. Próbálkoztam, amíg azt nem kezdtem érezni, hogy nem bírom tovább.

Nadrágban leültem a wcre és bepisiltem.

Pár pillanat csordogálás után elkezdtem érezni a megkönnyebbülést is. Hátra dőltem és mélyeket sóhajtottam, miközben csak pisiltem és pisiltem és pisiltem.

2023. márc. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!