Vajon fogok-e még nőni?
Figyelt kérdés
1 hónapja töltöttem a 20 at és 190 centi vagyok, van még rá esély hogy növök még ? :) 20/f2013. okt. 30. 16:06
1/6 Nemko77 válasza:
HOVA?! :D
Hova akarsz még nőni? Amúgy nem sok, de kellőképp magas vagy már, nem is kéne nőnöd.
2/6 anonim válasza:
Miért, az utóbbi 1 évben nőttél? Ha nem, akkor nem is fogsz. Van, aki még huszonéves korában is növekszik, de az már betegség, a növekedési hormon termelése ugyanis nem áll le, a világ legmagasabb embere, aki 272 centire nőtt, 22 évesen halt meg, és halála előtt még mindig növekedett (nem közvetlenül a magassága miatt halt meg).
Egyébként én magasabb vagyok nálad, de a maximális magasságomat már 14 évesen elértem.
4/6 A kérdező kommentje:
fúú az kemény :D h 14 évesen már nagyobb vagy :D egyébként nagyon szeretném ha még nőnék mert nemnagyon tetszik nekem h ha valaki pl melletem áll és nagyobb. nemtudom valamiért zavar, ugyhogy ezért bízom még benne h fogok nőni pár centit :)
2013. okt. 31. 13:12
5/6 anonim válasza:
"fúú az kemény :D h 14 évesen már nagyobb vagy :D "
Szövegértés... Nem 14 éves vagyok, nálad jóval idősebb vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
akkor is felkéne menjek 2 méterre. mit kéne szedjek ami segítene?
2013. nov. 1. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!