Szerintetek ciki, hogy én más vagyok mint a többi?
Nem, nem ciki. Viszont az ilyen emberekből lesz könnyen az a fajta felfújt hólyag, aki úgy gondolja, jobb, mint a többi. Nem vagy jobb, csak normális értékrendet kaptál otthon meg van egy kevés saját eszed is. De lehet két év múlva te leszel a legnagyobb particica. 14 évesen azért nem nagy dicsőség, ahogy élsz. Vagy egyáltalán bármikor.
Az érettebb vagy a korodnál szöveggel pedig csak azt bizonyítottad, hogy ez a legkevésbé sem igaz. Minden tini azt hiszi, piszok érett és felnőtt gondolatai vannak, de nem, majd rájössz utólag. :D
Ne a gettóban próbálj barátkozni, valószínűleg találsz még a közelben értelmes és átlagos korodbelieket, barátkozz velük.
"Akkor most qva vagyok?"
Hát, ideje megbarátkozni a tényekkel...
12/12
Ennyire jól ismerjük egymást? Nem hiszem. Megtudom számolni az öt újjamon hány férfi volt az életemben eddig. Ne ítélj külsőre! Ez így megvan neked? Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!