Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ciki, hogy én más...

Szerintetek ciki, hogy én más vagyok mint a többi?

Figyelt kérdés
Én sok mindenben különbözöm az iskolatársaimtól, főleg az osztályomtól, hogy nem cigizem, nem iszom, tanulok rendesen, szinte full ötös vagyok, nem sminkelem magam szinte egyáltalán, nem nézek ki mint egy qva és mivel én nem vagyok olyan mindenki eltekint tőlem.
2013. okt. 28. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem ciki. Viszont az ilyen emberekből lesz könnyen az a fajta felfújt hólyag, aki úgy gondolja, jobb, mint a többi. Nem vagy jobb, csak normális értékrendet kaptál otthon meg van egy kevés saját eszed is. De lehet két év múlva te leszel a legnagyobb particica. 14 évesen azért nem nagy dicsőség, ahogy élsz. Vagy egyáltalán bármikor.

Az érettebb vagy a korodnál szöveggel pedig csak azt bizonyítottad, hogy ez a legkevésbé sem igaz. Minden tini azt hiszi, piszok érett és felnőtt gondolatai vannak, de nem, majd rájössz utólag. :D

Ne a gettóban próbálj barátkozni, valószínűleg találsz még a közelben értelmes és átlagos korodbelieket, barátkozz velük.

2013. okt. 29. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:

"Akkor most qva vagyok?"

Hát, ideje megbarátkozni a tényekkel...

2013. okt. 30. 08:27
 13/15 Angelik@ ***** válasza:

12/12

Ennyire jól ismerjük egymást? Nem hiszem. Megtudom számolni az öt újjamon hány férfi volt az életemben eddig. Ne ítélj külsőre! Ez így megvan neked? Pff...

2013. okt. 30. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyirányú utca, és a mórikáló fruskák kb fedik a jövő qvaállományát, nincs ezen mit szépíteni. Nyilván nem hivatásosságra gondolunk itt, csak egyfajta edzettségre, ami hölgyeknek már akkor nem áll jól, mikor a pedofilok nagy-nagy örömére nekiállnak a túl könnyű, vizuális önmegvalósításnak.
2013. okt. 31. 07:05
 15/15 A kérdező kommentje:
11/14 tudod az én osztályomban már ez folyik pár emberkénél, de te úgy mesélsz rólam mintha ismernél...pedig látszik hogy kicsit nagy a szád, és tudod ismerem már magam annyira hogy ahoz hasonlítsak amit leírtál és szerintem én soha nem leszek olyan
2013. nov. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!