Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ciki, hogy én más...

Szerintetek ciki, hogy én más vagyok mint a többi?

Figyelt kérdés
Én sok mindenben különbözöm az iskolatársaimtól, főleg az osztályomtól, hogy nem cigizem, nem iszom, tanulok rendesen, szinte full ötös vagyok, nem sminkelem magam szinte egyáltalán, nem nézek ki mint egy qva és mivel én nem vagyok olyan mindenki eltekint tőlem.
2013. okt. 28. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Én is ilyen vagyok.Próbálj felsőbb évesekkel barátkozni.Az osztályomban nem vagyok jóban senkivel,inkább 2 11.-es lánnyal szoktam beszélgetni,ők is hasonló stílusúak,mint én.Amúgy hány éves vagy?
2013. okt. 28. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Inkább az lenne ciki, ha pont olyan lennél, mint mindenki más. Léteznek hozzád hasonlók, próbáld őket megtalálni. Meg olyanok is léteznek, akik el tudják viselni, hogy a másik nem olyan mint ők. Képesek értékelni pl. a humorát, akkor is ha más a zenei ízlése, vagy szívesen kiöntik neki a lelküket, mert jó "meghallgató", pedig esetleg más divat szerint öltözik.
2013. okt. 28. 19:05
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem ciki!Nem kell a tömeg után menni és ne foglalkozz azzal,hogy mit gondolnak,ill.mondanak rólad!Egyéniségnek hívják a hozzád hasonlókat,amiből sajnos kevés van!Maradj ilyen!
2013. okt. 28. 19:11
 4/15 anonim válasza:
Nem ciki. :) én is ilyen vagyok
2013. okt. 28. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki,èn is màs vagyok.nem cigizek,nem iszom,nem bulizok..mások azzal dicsekednek hogy a buliban milyen részegek meg hâny pasijuk volt,mit vettek a plàzâba. Engem nem érdekelnek ezek a dolgok,nincs sok barátom,nem akarok olyan lenni mint ők,ên igy érzem jol magam
2013. okt. 28. 19:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy mindenki más tré, nem ciki embernek maradni. Attól, hogy a többség cink, nem fordulnak fejre a fogalmak.
2013. okt. 28. 20:11
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítenek, jó hogy nem vagyok egyedül :) amúgy 14/L, de érettebbnek érzem magam a koromhoz képest az osztályomban
2013. okt. 28. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Azért néha ihatnál.

Egy kicsit. :-)

2013. okt. 29. 07:30
 9/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem még 14 évesen nem kéne inni :D
2013. okt. 29. 08:49
 10/15 Angelik@ ***** válasza:

Nem ciki, de baszus ezek a kérdések:D

Én cigizek és szeretek csinosan öltözni, talán egy ici picit erotikusan is. Az iskolában nem voltam rossz tanuló, a közepesnél jobb. Akkor most qva vagyok? Ez egy box amibe bele akarják tuszkolni a nők túlnyomó részét. Persze te ezzel még várj, 14 évesen nem árt a korodhoz illően öltözni.

2013. okt. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!