Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha abszurd vágyaim...

Mit tegyek, ha abszurd vágyaim vannak?

Figyelt kérdés

Van egy pár abnormális vágyam, amiktől nem tudok szabadulni. Nem jók, mégis olyan érzésem van, mintha szükségesek lennének a létezésemhez. Szóval mintha fontosak lennének és kellenének. De igazából nem, mégis szeretném. Névtelenül le merem írni őket, tudom, hogy páran el fognak ítélni, de kellenek a tanácsok. Gondolom 16 évesen ezek vagyis néhány ezek közül normális, mindenkinek volt ilyen korszaka, én mégis furának látom.

1. Szeretnék majd egy saját kocsit, valami veterán szépséget és szeretném vele bejárni az országot és a környező országokat, szeretnék motelekben megszállni és az utam során látni szép helyeket meg találkozni érdekes emberekkel.

2. Szeretnék egyszerre két szerelmet. Gondolom ez azért van, mert eddig az életemben nem volt soha olyan személy, aki huzamosabb ideig velem lett volna és számíthattam volna rá. Ezért gondolom az agyam vagy a lelkem kitalálta, hogy ha majd egyszerre két barátom lesz, akkor az segíteni fog. Nekem izgalmasnak tűnik egy mindennapos dráma, amikor a két fél küzd nekem meg döntenem kéne. Beteges...

3. Szeretnék priuszt. Csinálhatnék valami tök jó dolgot amit büntetnek és lenne priuszom. Tetszik az egész hangzása: "Priuszom van." Tetszene, ha priuszom lenne. Megint csak beteges...

4. Szeretném az összes vallást megtanulni, tudni mindent minden vallásról és hozzá köthető dologról. Ez mindig is érdekelt.

5. Szeretnék megmenteni egy embert. Kéne valami jót is tenni.

6. Szeretnék részt venni valami nagy s jelentős dologban. De nem csak kis katonaként, hanem valami fontos emberként. Pl: beüt egy hatalmas katasztrófa és én hősként mentek embereket. Tetszene.

7. Szeretnék családot valakivel, aki megérdemli és aki tökéletes családfő lenne.

8. Szeretnék vadászni. De nem állatokra hanem kőrözött bűnözőkre.

Körülbelül ennyi. Elég fura visszaolvasni... Mit mondtok? Ki fogom ezt nőni? Vagy mi lenne ha néhány kivételével megvalósítanám? Körülbelül feldobnék minden normális dolgot az életemben, hogy azt csináljam, ami boldoggá tesz. Viszont ha meg nem teszem, akkor olyan "átlagos" életem lesz. Azt pedig nem szeretném. Kell valami különleges. Most nincs, sóval erősen töröm a fejemet ezeken. És még egy kérdés: csak magamnak tűnök ennyire nehéz esetnek és rossz, eltévedt embernek? Mit gondoltok az egészről?

Köszönöm!

2013. okt. 28. 05:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok:) Valamit akkor most nem értesz..
2013. okt. 28. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Jópofa vágyálom, ha elég gazdag leszel, akár meg is valósíthatod. Sokan vágynak ilyesmire, jó kocsi, utazgatás, a világ megismerése. Ez abszolút nem egyedi dolog.

2. Tudod, hogy ez nem helyes, és kész, ennyi. Az írásod alapján az már kiderült, hogy értelmes ember vagy, aki képes tudatos, ésszerű döntéseket hozni. Amit nem lehet, azt nem, ennyi. Szükség esetén legyél szigorú magaddal.

3. Ugyanaz, mint a 2.

4. Ez egyenesen jó! Végre valakinek nem az az életcélja, hogy eligya az agyát, hanem az, hogy művelődjön. Nagyon helyes, gratulálok! Remélem, sikerül megvalósítanod!

5. Úgy tűnik, ez a mai nap a kellemes meglepetések napja. Te egyre értelmesebb embernek tűnsz! Járj vért adni, adakozz, jótékonykodj, hajts végre a mindennapi életben kisebb jótetteket. Sok kicsi sokra megy.

6. Menj orvosnak, tűzoltónak vagy rendőrnek. Leginkább orvosnak. Mondjuk sebész leszel, és életmentő szervátültetéseket hajtasz végre.

7. Ne már, egy igazán ÉRTELMES ember! Le a kalappal előtted! Fogadd őszinte nagyrabecsülésemet, teljes szívemből remélem, hogy a vágyaidat a 2-3. kivételével sikerül megvalósítanod!

8. Legyél rendőr vagy jogász, így elfogadható keretek között igazságot szolgáltathatsz.

Megvalósítani mindet megvalósíthatod, bár a 2-3.-ról lebeszélnélek. A többi viszont nagyszerű, nemes, proszociális cél, őszintén támogatlak, amiért ilyen értelmes, érett gondolkodású, fejlett szociális érzékkel rendelkező ember vagy már ilyen fiatalon.

2013. okt. 28. 08:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a szép szavakat és kívánságokat!:) Az orvosi pálya nekem nem fog összejönni az átlagom és a pénzhiány miatt, de jótékonykodni tudok, és azzal még vihetem egyszer sokra. És annak örülnék.

A priuszt én magam sem értem, csak valami elnyomott dolog szeretné ezt belőlem, az egyszerre két szerelmet meg már kifejtettem. De valóban én sem tartom túl jó ötletnek ezt a kettőt.

Még egyszer köszönöm!

2013. okt. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!