Mit tegyek, ha abszurd vágyaim vannak?
Van egy pár abnormális vágyam, amiktől nem tudok szabadulni. Nem jók, mégis olyan érzésem van, mintha szükségesek lennének a létezésemhez. Szóval mintha fontosak lennének és kellenének. De igazából nem, mégis szeretném. Névtelenül le merem írni őket, tudom, hogy páran el fognak ítélni, de kellenek a tanácsok. Gondolom 16 évesen ezek vagyis néhány ezek közül normális, mindenkinek volt ilyen korszaka, én mégis furának látom.
1. Szeretnék majd egy saját kocsit, valami veterán szépséget és szeretném vele bejárni az országot és a környező országokat, szeretnék motelekben megszállni és az utam során látni szép helyeket meg találkozni érdekes emberekkel.
2. Szeretnék egyszerre két szerelmet. Gondolom ez azért van, mert eddig az életemben nem volt soha olyan személy, aki huzamosabb ideig velem lett volna és számíthattam volna rá. Ezért gondolom az agyam vagy a lelkem kitalálta, hogy ha majd egyszerre két barátom lesz, akkor az segíteni fog. Nekem izgalmasnak tűnik egy mindennapos dráma, amikor a két fél küzd nekem meg döntenem kéne. Beteges...
3. Szeretnék priuszt. Csinálhatnék valami tök jó dolgot amit büntetnek és lenne priuszom. Tetszik az egész hangzása: "Priuszom van." Tetszene, ha priuszom lenne. Megint csak beteges...
4. Szeretném az összes vallást megtanulni, tudni mindent minden vallásról és hozzá köthető dologról. Ez mindig is érdekelt.
5. Szeretnék megmenteni egy embert. Kéne valami jót is tenni.
6. Szeretnék részt venni valami nagy s jelentős dologban. De nem csak kis katonaként, hanem valami fontos emberként. Pl: beüt egy hatalmas katasztrófa és én hősként mentek embereket. Tetszene.
7. Szeretnék családot valakivel, aki megérdemli és aki tökéletes családfő lenne.
8. Szeretnék vadászni. De nem állatokra hanem kőrözött bűnözőkre.
Körülbelül ennyi. Elég fura visszaolvasni... Mit mondtok? Ki fogom ezt nőni? Vagy mi lenne ha néhány kivételével megvalósítanám? Körülbelül feldobnék minden normális dolgot az életemben, hogy azt csináljam, ami boldoggá tesz. Viszont ha meg nem teszem, akkor olyan "átlagos" életem lesz. Azt pedig nem szeretném. Kell valami különleges. Most nincs, sóval erősen töröm a fejemet ezeken. És még egy kérdés: csak magamnak tűnök ennyire nehéz esetnek és rossz, eltévedt embernek? Mit gondoltok az egészről?
Köszönöm!
A 2 szerelem nem helytelen egyébként.
Csak legyen mindenki benne.
Én is polyamory vagyok.:)
Több érvem van az ellen, hogy rendőr legyek: nincs meg a kellő átlag, nincs meg a kellő állóképesség, nincs kitartás, nem is tetszik annyira a szakma (bár nem rossz, inkább lennék katona, de hát ahhoz meg már nem kis állóképesség kell).
A két szerelem egyszerre dolog nekem nagyon izgalmas. Tudom, hogy nem helyes, meg tényleg két embert bántanék egyszerre és hogy társadalmilag sem egy tolerált dolog (bár a lelkem mélyén teszek a társadalomra), nekem mégis tetszik a fejben elképzelt kép a dologról. De az ellenérveket figyelembe véve nem tenném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!