Miért látjátok ezt így?
Sziasztok!
Tinédzserekhez szólna a kérdésem. Sajnos az utóbbi időkben egyre nagyobb mértékben tapasztaltam, hogy az USA-t majmolják a mai fiatalok. Az okát természetesen pontosan tudom, nem is arra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy ti, akik odavagytok érte bármennyire is, bármilyen formában, mi ennek az oka? Miért szeretitek ennyire az USA-t?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
#8: Mondtam én egy szóval is, hogy művészfilmeket kellene nézni? :) Ritkán szoktam leülni egy művészfilm elé, nem is láttam sokat. Dráma, thriller, horror, vígjáték, stb., ezek mind lehetnek elgondolkodtatóak, ha megfelelő tartalmi elemekkel rendelkezik a műfajhoz igazodóan. Egy szóval nem mondtam, hogy aki amerikai filmeket néz, az hülye, itt nagyobb összefüggésekről van szó.
#10: Igen, azt szeretném, hogy mindenki nyitott legyen a világra, ne korlátozódjon le ennyire. Nem azt akarom, hogy csak az lehessen, amit én szeretnék, nem akarom, hogy egyáltalán ne vetítsenek például amerikai filmeket, mert azzal meg én korlátoznék másokat a szabadságukban, az pedig ellenkezne az elveimmel. Vetítsenek mindenfajta filmet egyenlő arányban. Egyedül azt erőszakolnám rá mindenkire, hogy legyen nyitott a dolgok megismerésére, azzal nem árt senkinek, annál több ember.
Kedves tőled, hogy értékeled a gondolataimat, köszönöm szépen. :) Arra megkérhetnélek, hogy kifejtsd nekem, hogy mivel nem értesz egyet? Szeretek értelmes vitákba merülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!