Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki az ha befingok?

Ciki az ha befingok?

Figyelt kérdés
Sokszor kellett finganom különböző helyeken, de nem mertem, mert közösségben voltam otthon meg nem győztem kiszellőztetni utána meg fájt a hasam. Korábban kollégiumban is laktam még iskolás koromban és ott is szép halkan este kieresztettem. Egy házibuli alkalmából annyira bezabáltam, hogy nagy gázfejlődésem volt és akkor majdnem be is székeltem, de nem érdekelt ki kellett engedni a gőzt. Bármilyen ciki mélyebb párkapcsolatom nem is volt és abban az esetben nem tudom, hogy mit kell majd tennem, mert akkor is ki kell engedni a gőzt. Otthon a családban más a helyzet, ha valaki elengedi magát és furcsa hangot ad ki akkor nevetünk egyet. Van amikor én is jó hosszan engedem ki és akkor meg is kérdezik, hogy nem jött-e ki a nyele is (akkor mosolygunk). A másik esetnél kakilás előtt a vonat füttyel jár és van olyan degenerált, aki azt állítja, hogy aki fingik annak végbél rákja van, vagy letagadja azt is, hogy egyáltalán fingik, vagy kakál. Nem egy esettel találkoztam már, hogy letagadta azt is, hogy szokott kakálni.
2013. okt. 26. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
dehogy ciki add ki magadból ne szégyeld csak bátran
2013. okt. 26. 12:00
 2/9 schocko ***** válasza:
Nem ciki, mindenki csinálja, csak van aki nem engedheti meg magának a hangot...
2013. okt. 26. 12:04
 3/9 anonim válasza:
100%

A sok gyökért arra tanítják már 10 év alatt hogy röhögjön embertársain mert "annyira vicces és büdös" ha valaki fingik, pedig gyakorlatilag minden emlős állatnak szüksége van rá, hogy esetleg ne feszüljenek széjjel a keletkezett gázoktól a belei.

Ha okosan csinálod (ezt nehéz leírni pontosan, de lehetséges), akkor nincs hangja, ha ez simán megy, akkor viszont nyugodtan, mert úgyse fogja tudni senki, hogy ki volt, avagy észre se veszik. Alkalmazkodni kell ahhoz, hogy az embereknek legalább felét gyökérnek nevelték, meg kell találni a kiskapukat.

2013. okt. 26. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Diétázzál, fiam, ne csak zabálj, mint egy disznó. Amiről írsz, az a mozgáshiánynak és a falánkságnak, nehéz ételeknek az egyenes következménye és lehet majd durvább is.

Tegyél az egészségedért és főleg minőségi ételeket egyél, tápanyag- és vitamindúsakat.

2013. okt. 26. 12:32
 5/9 schocko ***** válasza:
Igen, ne egyél káposztaféléket, hüvelyeseket, banánt, hanem lazacot, sajtokat, csokit, ahogyan az előző "bölcs" válaszoló gondolja...
2013. okt. 26. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés, persze, hogy cuki! :P
2013. okt. 26. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ciki nekem még ha buszon vagy liftben vagyok (az ritka). Mondjuk a buszon jó, mert nem lehet kikövetkeztetni a forrást fôleg, ha nyitva az ablak.
2013. okt. 26. 19:08
 8/9 anonim válasza:
Inkább az jöjjön ki, mint az orvos;)
2013. okt. 30. 08:39
 9/9 anonim válasza:
Már bocsánat de ez annyira vicces hogy most álltam fel a padlóról.::::::::))))))))))
2014. máj. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!