Szoktatok embereket "lenyomozni" az interneten? Ha igen, milyen gyakran és milyen okból?
Ha valaki nagyon megtetszik, akkor mindent tudni akarok róla. :)
a facebook és a google kevés... ennél sokkal többet lehet találni a neten, csak idő kell és kitartás
azt ugye tudod kedves kérdező...h elvileg már az sem helyes h ezt megteszed.no de ez a kisebb baj.
ha ezzel az infóval, amit így szereztél vissza is élsz, pl másnak beszélsz róla, így hátrányos helyzetbe hozod a harmadik felet, bűncselekményt követsz el.
javaslom, h olvasd el a gugli és a fészbuk adatvédelmi szabályzatát, és a hatályos magyar adatvédelmi törvényt, meg a btk júliusba életbe lépett módosításait!
valamokka, amit te belemagyaráztál, h virágot visz meg hasonlók, a kérdésben semmi hasonló nem volt kiírva, pusztán a kérdésre válaszolván, pedig meghatározó amit írtam, pár napja mutatták h az usa ban és az eu ban is követendő példának akarják már azt, h aki fészbukos meg egyéb adatokkal él vissza és ez miatt kárt okoz vkinek, börtönt kapjon...az usa-ban nemrég ítéltek el 3fiatalt ezért, mert ilyen adatokkal szórakoztak és vki feljelentést tett az ügyben...
és bizony ezek a szolgáltatók az ip címet megjegyzik és az összes hozzá rendelhető adatfelhasználást.
mondhatni könnyű dolga volt a bíróságnak is.
nos én így értelmeztem a kérdést...
gondolom aki itt az ellenkezőjét írta, nem olvasta figyelmesen végig az adatvédelmi törvényt, a fészbuk és a gugli adatvédelmi szabályzatát sem...
pedig ott le van írva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!