Milyen az ÍZIG VÉRIG NŐ?
Ez fogós kérdés.
Előző hülye vagy..
Olyan nő szerintem aki nőies minden téren.
Azért mert komolytalan vagy egy komoly kérdésnél.
Ez egy nagyon komoly kérdés, amire csak nagyon kevesen tudják a választ.
Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a témához, akkor miért írsz cső hülyeséget?
Utolsó, végül is igazad van, ha szó szerint vesszük :)
Nekem az számít nőnek, aki már múlott 18 éves, és nunája van. Ennél jobban nem lehet valaki nő.
Bármekkorák is a mellei, bármennyire kedves is, ha lánynak született és eléri a felnőtt kort, ráadásul át sem műtteti magát, akkor az mindenképpen nő, még akkor is, ha tiszta izom és szőrös.
Az ízig vérig nő, azt jelenti hogy mindenben nőies. Ez a nők 90%-ára igaz, hiszen elég nehéz olyan nőt találni, aki valamiben férfias.
9/9
Itt az ízig vérig nőről szól a kérdés, nem pedig arról hogy ki született nunival a lába között. Bár az írásod alapján, neked aztán teljesen mindegy....:D
Szerintem is az, aki minden élethelyzetben nő tud maradni, a járása, a mozdulatai, a kifinomultsága...
Persze más kérdés hogy a 4 fal között milyen, azt senki nem tudhatja, láthatja mert nagyokat pislognának. Ott senki nem hord tűsarkút, nem száz vattos mosollyal mosogatja el az edényt és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!