Lányok nektek tényleg a rosszfiúk jönnek be?
Egyik órán az énektanárom beszélgetett a lányokkal,arrol h minden lánynak a rosszfiúk jönnek be,akik feltűnést okoznak,sok galibába keverednek,menők,és a lányoknak félni kell h elhagyja őket.A lányok nem mondtak semmit nemtom h ők mit gondolnak.De szerintetek az igaz ez a tény,h a külső mind1 csak belsőre legyen ilyen?Elgondolkoztam ezen mert én sajna a jófiúk közé tartozom,aki kicsit halk,s hagy másokat szóhoz jutni,s nem vok az a páva típus sem,de viszont nagyon jó velem beszélgetni s megbízható vok.a külsőmmel sincs baj 195 cm vok,s viszonylag izmos testalkatú.Gondolkoztam h lehet h az egyik haverom aki rengeteg csajjal járt már lehet h azért van ilyen szerencséje,mert amugy kb 170 cm és 45 kg és félrefésült Justin Bieberes haja van.De őt mégis bírja minden csaj.Szerintetek próbáljak jobban megváltozni?LÁNYOK NEKTEK TÉNYLEG A ROSSZFIÚK JÖNNEK BE?Válaszotokat előre köszönöm!
Egy 17 éves 11.-es srác
Erről a kérdésről most a 3 méterrel a felhők felett című film jutott eszembe :))
Amúgy nekem a sima átlagos fiúk jönnek be :)
Ezt hosszas pszichológiai okfejtés lenne megmagyarázni, de tényleg jobban vonzza a nőket az, aki nagyobb valószínűséggel okoz fájdalmat, mint az, aki bármit megadna érte. (És nem, nem arra gondolok, hogy valaki határozott vagy tetyemutyi.)
De azt állítani, hogy mindenkinek? Ez azért durva túlzás.
Vannak olyan lányok, akiknek az érzelmek jelentenek valamit, és nem csak a helyi alfahím után epekednek vadul. Léteznek olyan lányok, akik képesek önzetlenül szeretni, és nem kell előtte megjátszanod magad. Aki ha a barátnőd, akkor egyben a legőszintébb barátod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!