Lányok nektek tényleg a rosszfiúk jönnek be?
Egyik órán az énektanárom beszélgetett a lányokkal,arrol h minden lánynak a rosszfiúk jönnek be,akik feltűnést okoznak,sok galibába keverednek,menők,és a lányoknak félni kell h elhagyja őket.A lányok nem mondtak semmit nemtom h ők mit gondolnak.De szerintetek az igaz ez a tény,h a külső mind1 csak belsőre legyen ilyen?Elgondolkoztam ezen mert én sajna a jófiúk közé tartozom,aki kicsit halk,s hagy másokat szóhoz jutni,s nem vok az a páva típus sem,de viszont nagyon jó velem beszélgetni s megbízható vok.a külsőmmel sincs baj 195 cm vok,s viszonylag izmos testalkatú.Gondolkoztam h lehet h az egyik haverom aki rengeteg csajjal járt már lehet h azért van ilyen szerencséje,mert amugy kb 170 cm és 45 kg és félrefésült Justin Bieberes haja van.De őt mégis bírja minden csaj.Szerintetek próbáljak jobban megváltozni?LÁNYOK NEKTEK TÉNYLEG A ROSSZFIÚK JÖNNEK BE?Válaszotokat előre köszönöm!
Egy 17 éves 11.-es srác
Ha a "rosszfiú" alatt a szemétláda, tajparaszt, hűtlen, kötekedő, illetlen tuskókat érted, akkor nem, nagyon nem.
Ha viszont a magabiztos, szókimondó, eszes, talpraesett, vagány férfiakat érted, igen.
Én a rosszfiút arra szoktam érteni,hogy vagány, talpraesett ne kezdjen el bőgni ha valaki beszól neki, vagyis érted...
Ezeket a bunkó, parasztokat én sem kedvelem
De kérlek arra is válasyoljatok h miért!S h tényleg mind1 a kinézetcsak legyen ez az át****ós páva,aki menő meg minden majd hirtelen eldob?
Nekem a kinézet a "vagány" szó mellé a bőrdzseki társul kapásból. (Inkább bőrdzseki, de személy szerint döglök az elegáns öltönyökért is.) Rockos, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!