Fiúk, titeket zavar ha egy lány szőrös?
Társadalmi elvárás, hog a nők ne legyenek szőrösek. Ez az új trend. Ez a nőiesség jele.
Engem nem izgat, ha szőrös. Én is szőrös vagyok, és nem fair, ha úgy papolnék neki, hogy nem borotválom magam csupaszra.
Azért a hónalja ne legyen szőrös mert arra allergiás vagyok ha egy nőnél ezt meglátom.
De ha a lába szőrös az is zavar, bár ha teljesen világos és csak pelyhes tehát nem ronda fekete akkor nem zavar a dolog. A punci is lehet szőrös csak ne dzsungel legyen, ha fazonra vagy vágva vagy csak a bikinivonal az nem zavar, sőt nem is baj ha van ott egy pici de a teljesen csupaszra borotvált sem zavar engem.
Mégis, hol szőrös és mennyire?
Mert nem mindegy melyik testrészről beszélünk.
#8 - csak azok hiszik, hogy a nők bőre életük minden egyes percében tökéletesen és mindenhol szőrmentes, akik eddig csak képen láttak csajt, mert bizony irreális elvárás.
A mindennapos borotválástól csak megerősödik a hónaljon/lábon, a gyantázáshoz meg kell várni hogy minimálisan kinőjön, szóval éred mit akarok mondani.
Én pl. jobban szeretem ha van valamennyi szőr odalent, persze igazítva és megrövidítve, mert a hosszú tényleg csak nehezebbé teszi az ember "dolgát". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!