Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lesz vonzó egy férfi?

Mitől lesz vonzó egy férfi?

Figyelt kérdés
Lássuk akkor a "mitől lesz vonzó egy nő" kérdéspárját :P

2013. okt. 18. 12:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
20-aska összekevered az ok-okozati összefüggést.. De az okozat lehet ok egy következő láncszemnél: tehát mondjuk neked titkon a nővel rendelkező tecc.
2013. okt. 18. 19:45
 22/37 anonim ***** válasza:
hagyjuk már a kamu dumát. a nők csak a külsőt nézik, azon belül is az arcot. ha nem jön be, kalap kabát. a többi hablaty.
2013. okt. 20. 12:48
 23/37 anonim ***** válasza:

Nem előző. A férfi a szellemiségétől férfi. Egyébként egy jól kinéző párzani vágyó ösztönlény (állat)

Minél erősebb a szelleme, minél tisztább , igazabb a szava, ogen, a szava, beszéde, melyet áthat a szellemisége- annál férfibb. Ez vonzó. Sajnos. Elhiszem, hogy ennek a feltételnek nehezebb eleget tenni, könnyebb gyúrni,tetoválni, bamegezni stb. De van valami ijesztő az ilyen lényekben. Nem vonzó -legfeljebb a szexpartnert hajkurászó némberek körében.

2013. okt. 20. 13:41
 24/37 anonim ***** válasza:
*o=i igen
2013. okt. 20. 13:41
 25/37 anonim ***** válasza:

"minél tisztább , igazabb a szava"

kár, h a valóság mást mutat.

a nők a hazugságra, nagy dumára, hablatyolásra buknak (pénzre, jóképűségre)az igazság senkit nem érdekel. akkor sem ha 100x megszívják. nem is értik miért bukták be a dolgot.

ha igaz lenne amit írtál, akkor a valóságban ezt látni kéne. akkor nem lenne ennyi válás, rossz kapcsolat aminek alapja a nők rossz választása.

többen írtuk már (itt is és másutt is) h nem sajnáljuk azt, akit megver a férje-barátja, MERT Ő VÁLASZTOTTA, őt akarta. hát megkapta.

akkor az ilyen "férfi" férfi volt?

hangsúlyozom: elitélem az erőszakot, nem védem a "férfit" akinek eljár a keze, de a nő ha őt akarta, akkor ne sírjon....

2013. okt. 21. 10:46
 26/37 anonim ***** válasza:
Kémia..,ha igazi vonzódás..
2013. okt. 21. 10:52
 27/37 anonim ***** válasza:
kémia: akkor nézze a periódusos rendszert...
2013. okt. 21. 10:56
 28/37 anonim ***** válasza:

A jellemes férfinak az igen-e igen, és a nem-e nem!

Ha nincs a világról képed, nem is tudod mire mondj igent, és nemet, ergo akármennyire is azt próbálod elhitetni egy nővel, hogy gerinces vagy, attól még belül a "tartásod" üres. Mondok pár példát, ami szerintem egy átlagos pasira illik:

-Hűséget fogadtam, nem vakságot.

-Drágám ne most, mert megy a meccs... (20valahány ember rohangászása fontosabb, mint a családi légkör? A forma 1 rajongás is ilyen...)

-Idővel mért lesz minden pasi sörhasú a párja mellett? :)

(több vonzó 30-40 es anyukát látok, mint apukát...)

-Ne most menjünk kirándulni (romantikázni), mert olyan hideg van...

-A párválasztás kezdeti időszakában a csillagokat is lehozza a pasi, aztán a házasság 2. évében már az ajándék virág is luxusnak számít...

-Elvárások, hogy a nő maradjon vonzó, kívánja a gusztustalan pasival a szex-et, és nézze el, hogy valamilyen modern felfogás szerinti rabszolga lett...

-A gyereknevelés nem is olyan nehéz munka, mint az én főállású melóm...***

A gúnyt remélem értitek, mert nem minden sort tudtam "egyértelműen" megfogalmazni.

Jah és pasi vagyok. :) (van pár házas a környezetemben, abból merítettem példákat...)

2013. okt. 21. 11:02
 29/37 anonim ***** válasza:
előző, te a fehér holló vagy !
2013. okt. 21. 11:03
 30/37 anonim ***** válasza:

aqer: neked se ártana:)

Van egy film, egy asszony illata. Szerinted miért ez a címe? Vagy a nők miért szokták felvenni párjuk ruháját? Vagy miért gyártanak ennyi parfümöt?

A genetikai összeillőséget, a betegségeket is jól közvetítik a szagok.

2013. okt. 21. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!