Mitől lesz vonzó egy férfi?
Nem előző. A férfi a szellemiségétől férfi. Egyébként egy jól kinéző párzani vágyó ösztönlény (állat)
Minél erősebb a szelleme, minél tisztább , igazabb a szava, ogen, a szava, beszéde, melyet áthat a szellemisége- annál férfibb. Ez vonzó. Sajnos. Elhiszem, hogy ennek a feltételnek nehezebb eleget tenni, könnyebb gyúrni,tetoválni, bamegezni stb. De van valami ijesztő az ilyen lényekben. Nem vonzó -legfeljebb a szexpartnert hajkurászó némberek körében.
"minél tisztább , igazabb a szava"
kár, h a valóság mást mutat.
a nők a hazugságra, nagy dumára, hablatyolásra buknak (pénzre, jóképűségre)az igazság senkit nem érdekel. akkor sem ha 100x megszívják. nem is értik miért bukták be a dolgot.
ha igaz lenne amit írtál, akkor a valóságban ezt látni kéne. akkor nem lenne ennyi válás, rossz kapcsolat aminek alapja a nők rossz választása.
többen írtuk már (itt is és másutt is) h nem sajnáljuk azt, akit megver a férje-barátja, MERT Ő VÁLASZTOTTA, őt akarta. hát megkapta.
akkor az ilyen "férfi" férfi volt?
hangsúlyozom: elitélem az erőszakot, nem védem a "férfit" akinek eljár a keze, de a nő ha őt akarta, akkor ne sírjon....
A jellemes férfinak az igen-e igen, és a nem-e nem!
Ha nincs a világról képed, nem is tudod mire mondj igent, és nemet, ergo akármennyire is azt próbálod elhitetni egy nővel, hogy gerinces vagy, attól még belül a "tartásod" üres. Mondok pár példát, ami szerintem egy átlagos pasira illik:
-Hűséget fogadtam, nem vakságot.
-Drágám ne most, mert megy a meccs... (20valahány ember rohangászása fontosabb, mint a családi légkör? A forma 1 rajongás is ilyen...)
-Idővel mért lesz minden pasi sörhasú a párja mellett? :)
(több vonzó 30-40 es anyukát látok, mint apukát...)
-Ne most menjünk kirándulni (romantikázni), mert olyan hideg van...
-A párválasztás kezdeti időszakában a csillagokat is lehozza a pasi, aztán a házasság 2. évében már az ajándék virág is luxusnak számít...
-Elvárások, hogy a nő maradjon vonzó, kívánja a gusztustalan pasival a szex-et, és nézze el, hogy valamilyen modern felfogás szerinti rabszolga lett...
-A gyereknevelés nem is olyan nehéz munka, mint az én főállású melóm...***
A gúnyt remélem értitek, mert nem minden sort tudtam "egyértelműen" megfogalmazni.
Jah és pasi vagyok. :) (van pár házas a környezetemben, abból merítettem példákat...)
aqer: neked se ártana:)
Van egy film, egy asszony illata. Szerinted miért ez a címe? Vagy a nők miért szokták felvenni párjuk ruháját? Vagy miért gyártanak ennyi parfümöt?
A genetikai összeillőséget, a betegségeket is jól közvetítik a szagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!