Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mitől vonzó egy férfi?

Figyelt kérdés
férfi
2013. máj. 14. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Pénztárca
2013. máj. 14. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:

- udvarias, úriember

- kedves

- hűséges

- magabiztos, erős személyiség (DE! NEM NAGYKÉPŰ)

- talpraesett

2013. máj. 14. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
figyelmes és nagyon helyes:) kellemes parfüm, jó ruhák.. az udvariasság is fontos, legyen ilyen kis cukii és kész:)
2013. máj. 14. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Elsősorban férfias és sármos. Magabiztos, de nem nagyképű.

Nem is fontos, hogy kifejezetten helyes legyen, de legyen benne valami vonzó.

2013. máj. 14. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Intelligens, mármint nem okoskodó, de értelmes. A jó humorérzék és a sármos mosoly sokat számít úgy gondolom. Ha érzéki érintése van és mélyen el lehet merülni a szemébe, nem vicceli el a komoly pillanatokat, az elég meggyőző.
2013. máj. 14. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, mi taszítja a lányokat: ha valaki alacsony, ocsmány és dagadt. Én ilyen vagyok és még soha egy randi sem jött össze.
2013. máj. 14. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
határozottság, humor, udvariasság, őszinteség, és legyen értelmes! Ami külsőség, hogy legyen jó illata + ne zselézze a haját:)
2013. máj. 14. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezzel kapcsolatban a páromat tudnám jellemezni, nekem ő testesíti meg a vonzó férfit:

Férfias, magabiztos kisugárzás (tehát nem megjátszott, hanem a viselkedése, a stílusa, a beszéde, a mozdulatai, stb. ezt sugallják), de NEM idegesítő, nagyképű, buta, harsány.

A külvilággal szemben erős, velem szemben érzelmes, gyengéd, gondoskodó.

Fontos a humorérzék, meg tud nevettetni. De meg tud vigasztalni is.

Talpraesett, céltudatos, találékony. Jól feltalálja magát társaságban, nem félénk, nem visszahúzódó. Nem esik össze az élet nehézségeitől, hanem mindig talpra tud állni.

Hűséges, ragaszkodó, megbízható, megértő, toleráns, szenvedélyes.

Külsőleg nincs zsánerem, talán inkább legyen kicsit macis, mint vékony és ne sokkal alacsonyabb nálam. Ne legyen szélsőségesen sovány, vagy kövér (de itt már tényleg szélsőségekre kell gondolni).

Ami még fontos, az az ápoltság, tisztaság.

2013. máj. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!