Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélnek el külsőm...

Miért ítélnek el külsőm alapján? Min változtassak?

Figyelt kérdés

Külsőmről: 166 cm, vékony hosszú lábak, jó fenék, lapos has, jó mellek, nagy, barna szemek, hosszú barna haj,baba arc.

Ezeket csak azért írtam, hogy mindenki értse. Sok szépségversenyen értem el nagyon jó helyezéseket, DE sose emeltem emiatt fel a fejem, soha nem bunkóztam,nagyképűsködtem senkiivel. Mégis van olyan, akit nem is ismerek,láttam talán 2x de azt hallom vissza tőle, hogy milyen beképzelt vagyok.. Miért van ez?

Aki ismer, ők így szeretnek és tudják, hogyne vagyok ilyen, de engem zavar,hogy mások nem így látják, mit tegyek?

2013. okt. 16. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sosem nagyképűsködtél, de mégis egy fényezéssel kezded a kérdésedet, és rögtön utána leszövegezed, hogy sok szépségversenyen remekeltél. Nem akarok ebből messzemenő következtetést levonni, de azért lehet, hogy kis igazság van a nagyképűségben.

A másik dolog. Gondolom, nem titkolod el az eredményeidet, nos, a szépség nagyon szubjektív. Attól, hogy versenyen jó eredményeket értél el, még nem fogsz mindenkinek tetszeni. Aki nem tart téged szépnek, és mégis azt látja, hogy e a külsőddel díszelegsz, meg versenyeredményekről dicsekedsz, beképzeltnek fog tartani.

2013. okt. 16. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezeket azért írtam le, hogy tisztában legyenek vele azok, akik olvassák,hogy nem azért kérdezem, mert pl. evvel csúfolnak, azt a korszakomat túléltem, mert 13 éve beteg a szemem és nem tudják mi a baja. De tény, hogy raktam fel facebookra képet a versenyekről, de megbocsájts, ezt ki ne közölné mással? Ki ne örülne, hogy elért valami, ki az aki ezt nem osztaná meg a barátaival?!Azok véleménye zavar, akik nem ismernek,mégis van véleményük. Remélem így érthetőbb.
2013. okt. 16. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Mert irigy f....ok,tipikus magyaros hozzáállás.

Ne törődj velük.

Én is megkapom néha,hogy nagyképű izomagyú,impotens,meg ilyen dolgok.

Meg,hogy tipikus gyúrós agya nincsen,aztán néznek amikor elkezdek mesélni,hogy lassan végzek a mérnöki szakomon aztán MSc sőt egy PHD is tervben van,külföldi munkavégzés.

Fel a fejjel mademoiselle ;)

26Ffi

2013. okt. 17. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. okt. 17. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:
De miért foglalkozol egyáltalán olyanok véleményével, akik még csak nem is ismernek?
2013. okt. 17. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

De most tényleg: vagy irigység, vagy nem. Vannak, akik tényleg irigykednek, ha valakit szebbnek tartanak maguknál, de van, hogy semmi irigység nincs az ilyesmiben, csak az illető alapból nem szimpatikus.

Kb. ugyanolyan előítélet az, hogy: szép lány? Csakis beképzelt lehet, mint az, hogy: nem szimpatikus a szép lány? Csakis azért lehet, mert irigy vagy!

2013. okt. 17. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!