Hihetetlen lesz amit leirok de akkor is igaz?
Figyelt kérdés
Kb 1 eve mar annak hogy felfedeztem magamban valamit, 10 eves korom ota eszak amerikaban elek es 22 vagyok. Egyik nap az egyetemen valami furcsa dolog tortent, egyik pillanatrol a masikra hideg volt es az agyam luktetett, a kovetkezo kepsnitt az volt hogy a csoporttarsaim engem neznek es nagyon ki vannak akadva.... a tanarom azt mondta hogy orditva felugrottam es egy kezzel felemeltem egy 40 kilos asztalt es 7 meterre hajitottam, de en semmire sem emlekszem.azota meg sokszor volt ijen es a suliban sem beszeltek mar velem mert azt hittek hogy valami baj van velem. a rohamok egyre gyakoribbak de orvosok sem tudjak megmagyarazni, azutan egy volt tanarom ismert par embert a Stanford egyetemen Eszak Karolinaban. Elmentem oda es 4 napig vizsgaltak es kimutattak egy elvaltozast az agyamban ami nagyjabol ugy mukodik hogy ha tulterhel az agyam akkor kikapcsol es a feszultseget nehany perces fokozott eroallapotban levo tevekenyseggel vezeti le. az elmult egy evben legalabb 80 szor tortent ijen velem es egyre rosszabb. legutobb egy vasbeton falat tortem szet amiben el is tort a kezem. ha most azt mondjatok hogy hazudok akkor azt mondom ra hogy en se hinnek el egy ijen sztorit senkinek. De viszont nincs okom hazudni es nem is nyernek vele semmit. ha valainek van otlete hogy mi ez vagy hallott hasonlot akkor kerem segitsen2013. okt. 16. 21:30
2/11 A kérdező kommentje:
Teljesen tiszta vagyok tudom hogy hihetetlen de akkor is igy van ba**od ezt nem viccbol irtam. meg nem szokaso a gyakorikerdeseken trollkodni.
2013. okt. 16. 21:53
3/11 anonim válasza:
Ha a Stanford egyetem professzorai nem tudjak, hogy mi van, akkor asszed, hogy majd a Gyakori Kérdéseken valamelyik 14 éves gyerek a válaszolók közül kifejti a kórtanodat?
4/11 anonim válasza:
A Discovery-n volt egy sorozat ahol "szuperhősöket" kutattak fel,olyan embereket akiknek emberfeletti tulajdonságaik vannak.Na akkor ezek szerint te is ilyen vagy.
A másik megoldás,te vagy HULK.
5/11 anonim válasza:
Alapítsunk egy szuperhős ligát! Te leszel az erőember és vállalom a dolog informatikai részét, mert nekem sajnos nincs szuper erőm. Aztán gyűjtünk még tagokat.
6/11 anonim válasza:
kettős egyéniség????
lehet, hogy az vagy. olvass utánna.
7/11 A kérdező kommentje:
mar sokszor sokmindennek utana neztem de, nem talatam semmi konkretumot a pilanatnyi eroletvaltozast magyarazhatja egy valtozas az idegpalyakon, a kettos egyeniseg meg eleg erdekes de a rohamok maximum 20 percig tartanak ugyhogy nem vagom. de azt tudom hogy teljesen valtozo idokozonkent jon elo es azt sem tudom hogy mi az ami elohozza, ez elegge idegesito es felek hogy egyszer pl vezetes kozben jon ram es balesetet okozzok... ez azert hard lenne
2013. okt. 17. 19:15
8/11 A kérdező kommentje:
WRXSTI kb 10 percet rohogtem a Hulkos megszolalason :D amugy egy subaru imprezaval rakom en is raasasul wrx :D
2013. okt. 17. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!