Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért olyan hihetetlen hogy 19...

Mért olyan hihetetlen hogy 19 évesen nem az minden vágyam hogy amikor csak lehet tök részegre igyam magam?

Figyelt kérdés

néha már én kezdem magam furán érezni hogy így gonolkodok,mert nem járok hú de menő szórakozóhelyekre és nem akarom minden hétvégén seggrészegre inni magam,inkább elmegyek mittudomén kirándulni valahova azon a pénzen amit mások egy óra alatt elbuliznak

erre mikor megmondom h nem szeretek ilyen helyekre járni,úgy néznek rám mint egy ufóra,és már el vagyok könyvelve lúzernek és nem értik hogy bírom ki otthon szombat esténként hogy ne menjek sehova,hát simán...de ha esetleg el is megyek valahova akkor sem iszom sokat,egy pohárral maximum és folyton erőszakoskodnak hogy de igyak,ne legyek ízetlen..nem tudom mért nem lehet megérteni hogy nem mindenki bírja a piálást

attól meg aztán teljesen ki vagyok akadva mikor a csajok azt mesélik hogy a hétvégén annyira leitták magukat hogy nem emlékeznek semmire,vagy épp a szórakozóhely mosdójában dugták őt ketten is,erre ha azt mondom hogy nem értem hogy lehet ilyen valaki akkor az jön hogy milyen kis naiv vagyok

most nekem kéne változtatnom a gondolkodásomon vagy mi?l/19

2013. aug. 21. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs veled baj,de nyílván azért gondolom így,mert dettó ilyen vagyok.

Mondjuk én egyáltalán nem iszom,ezt még furábban nézik.

18/F

2013. aug. 21. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Büszke lehetsz arra,hogy te nem olyan vagy,mint azok a lányok!

Én sem iszom,nem dohányzom,bulizni sem járok és csak 1 férfival voltam együtt úgy eddig egész életemben,aki már a vőlegényem.Rám is néznek furán,de akkor se megyek el discoba se,ha hívnak,mert nem vagyok "erre" kíváncsi.Én szánalmasnak tartom.Bulizzanak persze..néha kell,de ezt nem tartom jó bulinak,hogy idegenekkel lefekszünk,pláne ,ha nem is eggyel.Sőt még segg részegek is vagyunk,amire más nap nem is emlékszünk.Jó buli!...-.-

24/L

2013. aug. 21. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak a hülyék gondolkodnak így. Ja, azért naiv vki, mert nem buli neki, ha két vadidegen t.ssza a klotyóban... jézusom.
2013. aug. 21. 14:48
 4/4 anonim válasza:
Az olyan embereknek akik azzal dicsekednek hogy mennyire leitták magukat vagy mennyire szétszívták az agyukat egy heringpartyban nincs egyéniségük csak tartozni akarnak valahová és mivel többen vannak azok akik elisszák magukat hát mért ne pont oda? Szar felfogás... Minek legyek "menő" ha lehetek egy normális "különc" is :D Utálom az alkoholt az összes alkoholos ital izét a cigi füstjét pfuu.. Ha meg jól akarom magam érezni akkor itthon is betehetek egy zenét és meghívhatom azokat akikkel tényleg szívesen vagyok egy társaságban... 17/F
2013. aug. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!