Miért kell ásításkor a kezünket a szánk elé rakni? Miért bunkó ettől valaki? Láttam ázsiaiakat, azok nem tették oda a kezüket.
Figyelt kérdés
Csak Európában lenne szokás?
Láttam ázsiai embereket, tök nagyot ásítottak, és nem tették oda a kezüket, és egyik sem szólt a másikra.
Itt meg ha valaki ásít, és mondjuk a tanár látta lebunkózta a a gyereket, hogy "belátok a szádba, tedd már oda a kezed, jó nagy bunkó vagy!"
Miért? Lehet ez csak egy európai szokás? Ettől miért lenne valaki bunkó?
2013. okt. 16. 12:58
11/11 MCsperX válasza:
Ásításkor az arc kifejezetten eltorzul, és eléggé primitíven néz ki. Egyszer egy kerékpárost láttam velem szembe jönni a kocsiból, éppen ásított. Olyan képe volt, hogy a munkahelyemig röhögtem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!