Lehetséges, hogy enyhén autista vagyok?
Furcsa kérdés, de tényleg érdekel.
2 testvérem van, anyukánk egyedül nevel, én vagyok a középső, így úgymond a legkevesebb figyelmet én kaptam mindig. Óvodában minden nap amikor bevittek, sokáig sírtam, féltem a többiektől, utáltam társaságban lenni. Furcsa szokásaim is voltak, például 12 éves koromig szoptam az ujjam. Állítólag nagyon jól rajzolok, szeretek történeteket írni és sokszor veszem észre magamat azon, hogy oda nem illő, a többiek gondolkodásától eltérő dolgokra gondolok és sokszor furcsának titulálnak be. Nehezen kötök barátságot is, mert nem szeretem az embereket. Sokszor ,,kamubetegségekkel" jövök haza az iskolából, mert már nem bírom. (Már próbálkoztam anyunál, hogy magántanuló legyek, de nincs elég pénzünk erre.) Nagyon sokat sírtam általános iskolában, nagyon érzékeny vagyok. Nagyon szeretek egyedül lenni és nem bírom, ha valaki folyton velem van, de sajnos nem lehet külön szobám, így mindig ingerültnek érzem magam.
Lehet, hogy sokatoknak az jön le, hogy egy érzékeny tini, átlagos jelenség manapság.
Légyszíves, értelmes emberek válaszoljanak! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!