Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni, hogy csúnya vagyok?
Nem mondom,h nem gondoltam rá
De akkor az egész arcomat szét kéne verni,mert konkrétan a formájával van a legnagyobb probléma.
Biztos,van önkritikám.
Hátam mögött sokan mondták már.
Kaptam pár beszólogatást is.
Figyelj,egy jó tanács...fogadd el magad!! Mit foglalkozol vad idegen embereknek a véleményével..aki szeret az nem fog ilyet mondani ,mert olyannak szeret amilyen vagy..érdekelne hány éves vagy? nekem is voltak önértékelési gondjaim...sokáig.Nem vagyok vékony és ugye a mai világban az szép és trendi aki lapos mint egy deszka két labdával...
utáltam a nyarat :( de belefáradtam,nagyon...megtanultam mik az előnyös ruhák,mert előtte mindig zsákokat hordtam,most sem öltözök úgy mint egy kötözött sonka de nem takargatom magam betegesen. és elkezdtem tudatosan elfogadni magam..a párom ilyennek imád,a családom is így szeret, akkor nekem miért kéne leélni egy életet,úgy hogy rosszul vagyok ha tükörbe kell néznem...csak azért ,mert másnak nem ez jön be...leszarom már :) tedd Te is ezt és sokkal boldogabb leszel ,és ezt a környezeted is értékelni fogja :) sokat számít az önbizalom hidd el:) Tudd meg milyen frizura áll jol neked,hajszín ,fazon...menj el egy sminkeshez mutassa meg neked,hogyan sminkeld magad úgy ,hogy ne legyen rajtad egy kiló vakolat,de csinos legyél,öltözz divatosan,színesen, és mosolyogjál sokat...önbizalom..ha Te szépnek látod magad akkor már nyertél :) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!