Hogyan csinálják azt az emberek, hogy kb 10mp alatt bealszanak?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson voltunk, és osztálytársammal voltam 1 szobában, és dumáltunk még lefekvés előtt, és feküdtünk az ágyba, és beszélt, befejezte a mondatot, és horkolt, és aludt...
:O
Na ezt hogy csinálják?
Nekem percek kellene nyugiban mire el tudok aludni, más meg elalszik csettintésre?
ÉN IS AKAROK ILYET!
2013. okt. 10. 14:18
1/8 anonim válasza:
Irigylem őket, nekem kell vagy fél óra... :(
Komolyan, hogy csináljátok???
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy csinálom, de én is ilyen vagyok :D Ha az van, hogy na most akkor alszunk, akkor alszok és pont. Nincs rá semmilyen módszerem, egyszerűen csak így van.
3/8 anonim válasza:
Én még egy jó ideig forgolódom, meg gondolkozom, mielőtt elalszom, de amikor egy párszor nagyon kimerültem a nap végére és hulla fáradt voltam, akkor én is egyből elaludtam, nem tudom, hogyan. :D
4/8 anonim válasza:
ismerős szitu..én ezt a koleszban tapasztaltam.énse tudok elaludni hamar.:D
5/8 anonim válasza:
A férjem is ilyen. Nagyon irigylem. Én még ha hullafáradt is vagyok, vagy fél óra biztos kell, hogy elaludjak.
6/8 anonim válasza:
Az semmi! Én egyszer beszéd közben a széken elaludtam 2 mondat között :D
7/8 anonim válasza:
Nekem is kell legalább 20 perc, mert ha még rohadt fáradt is vagyok, akkor is elkezdek gondolkodni, úgy kellett "rászólnom" magamra :D
8/8 anonim válasza:
Én is órákat vagyok képes az ágyban gondolkodni még hulla fáradtan is, de van egy teknikám ami mindig működik.
Befordulsz a fal felé, félig magzatpózban. És arra gondolsz hogy egyenletesen vegyél levegőt. CSAK ARRA!
Így egy fél perc és megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!