Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi kegyetlen,...

Bgv.hun kérdése:

Miért van ennyi kegyetlen, buta és gonosz ember? Miért használják ki, hogy névtelenül gázolhatnak bele más lelkébe? Miért tölti el ez élvezettel őket?

Figyelt kérdés

Tegnap este olvastam itt egy kérdést, ahol pár válaszoló megpróbálta porig alázni a kérdezőt. Most tekintsünk el a konkrét kérdéstől, csak példaképp linkelem be: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Itt voltak valóságos pszichopaták, például a 71%-os válaszoló. A kérdező feltett egy kérdést jóhiszeműen, ők meg elkezdték alázni, bántani. Mit élveznek vajon ebben? Csak simán szadisták?

2013. okt. 10. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A média is jó nagy lapáttal tesz rá. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azokból a gyermekekből, akik állandó gyilkolós-darabolós-megerőszakolós filmeket nézhetnek főműsoridőben és olykor a híradókban is.

Érdekes, hogy mi, akik a 80-as évek nagyrészt kellemes és kedves sorozatain nőttünk fel illetve olyan filmeken, amelyekben az igazság és sokszor a jó győzött, mindez a g...né viselkedés nem jellemző ránk és sokszor becsüljük embertársainkat.

2013. okt. 12. 09:53
 12/14 MRC31 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Arra kérlek, hogy ne csak a szavakat nézd, hanem azok mögé is. Érezd azok súlyát, érzelmi töltetét. Egy példával élve: adott egy finom étel az asztalon, csodaszép látvány, de az illatától és az ízétől lesz teljes amiket úgymond nem láthatsz csak érezhetsz.

2013. okt. 14. 21:45
 13/14 anonim válasza:
Azért, mert nyomorék az agyuk. Személy szerint ismerek egy párat, olyankor azt gondolom nagy az Isten állatkertje. Fôként a gyerekek nagyon gonoszak és buták sokból felnôtt korára is ilyen degenerált ember lesz. Az egyik munkatársam annyira sötét, hogy ha megvan neki még arról is beszámol és a nemi életérôl is folyton beszél. Múltkor beszámolt arról is, hogy leégette a férje f###-át és nem tudtak hetekig szeretkezni. És amikor a férje eljött érte és beszólt, hogy megjött erre a tapló kikiáltott, hogy fogd be a büdös pofád. Erre meg mindannyian akkorát néztünk, hogy az már csak na. Korábban belém meg azért kötöttek, mert nem beszéltem semmirôl velük és még a fônököt is behívták rám (az a személy aki említve volt) és még azt mondta rólam, hogy a munkahelyemre viszem az otthoni gondjaimat közbe meg a pletykafészek még arról is beszámolt, hogy a kismenyének abortusza volt mert kiderült, hogy nincs a magzatnak agya meg gerunce (hasonlított az öregannyára).
2013. okt. 28. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi a probléma? Olvastam csak pár kommentet. Szerintem túl fiatal, nem élt és tapasztalt eleget az életben, nem helytálló a kérdező összetételében.
2014. ápr. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!