Annyira szerencsétlen vagyok, és nem tudok mit kezdeni a helyzettel?!
Dolgozom, és bármire megbíznak, bármit mondanak, nem tudom jól megcsinálni, tényleg olyan vagyok mint egy szőke nő...
Ha bármin csak egy gombot kellene megnyomni, én egyből azt gondolom elromlott...
Néha tudok olyanokat mondani, olyan hülyeségeket, hogy én is röhögök magamon.
Annyira talán két bal kezes nem vagyok, mert igazából még eddig nem vágtam le semmim, és túl nagy vágásokat sem szereztem sehol...
Inkább ilyen szőke nő típus vagyok...
Sokszor ha már megszólalok, az fáááj:/.
Ha elmutatnak valamit, ötször, tuti,hogy hatodszorra sem fog menni...Béna vagyok...:/
Nagyon rá vagy te feszülve erre az egészre.
Beszélj kevesebbet akkor kevesebb hülyeséget mondhatsz. Jobb ötletem nincs.
. Kezdő voltam, ügyetlen, és nem láttam át a dolgokat. Ráadásul először a kollégák egy része nem hogy segített vagy tanított, hanem még cikiztek is.'
Nos,most vagyok ebben a helyzetben, amúgy köszönöm a válaszokat...:) Kezdő vagyok, gyakornok(diák), szakmát tanulok, és semmit nem értek, nem értem, nem megy, nem is tudom mivan, nem tudom mi lesz, hogy lesz... De velem konkrétan ugyanez van, SENKI, nem áll úgy hozzám,hogy na jó, még csak 1 hónapja vagy itt, honnan kellett volna belerázódnod? Mikor? Idő sem volt rá, és még nem minden tiszta, még picit idegen is...:/
Rágörcsölök persze, de hát ilyen esetben, minden ember ráágörcsölne, amikor semmi nem sikerül..
Nem a cipőfűzőt nem tudom bekötni, meg nem az ablakot nem tudom kinyitni, meg az ajtót, meg ilyen alap dolgok, hanem sokszor ha a munkahelyemen vagyok, alapnak tűnő dolgok sem mennek...:/
Pedig itthon tényleg menni szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!