Kinek van igaza? (TÖBBI LENT! )
Figyelt kérdés
Na szóval én máshol tanulok mint ahol lakok és minden reggel busszal szoktam menni .A város központjában van 2 megálló az egyiktől a busz kivisz a vonatállomásra és úgy megy vissza a másikhoz majd megy tovább ahol tanulok és én 4 éve mindig 25 km-es bérletet veszek hogy azzal a busszal menjek amelyik kimegy a vonatállomásra mivel akkor még van hely . Ma egy olyan buszsofőr volt aki reggel sosem szokott járni és ma megvettem nála a bérletet majd kérdezte hogy hova megyek erre válaszoltam hogy Ceglédre.Erre azt mondta hogy menjek át a másik megállóhoz mert ide jegy is kell (SOSE 1 BUSZSOFŐR SE MONDOTT ILYET) és akkor mondtam neki hogy én mindig így szoktam menni most mi a baja vele ? Mondta hogy "úgy látom nem érted a lényeg hogy menj át majd ott szálljál föl" Jogos volt a felháborodásom vagy nem ? Kinek volt igaza ?2013. okt. 7. 18:43
1/1 anonim válasza:
Jogos a felháborodásod.
Az lett volna a jó válasz a sofö"r kérdésére, hogy semmi köze hozzá. Adja amit kértél és kussoljon.
Ha mondjuk kerülnéd a konfliktudt akkor azt is válaszolhattad volna, hogy a vasútállomásra mész mert ott találkozol valakivel és majd onnan utazol tovább.
De a jó k***a annyáért okoskodik az ilyen.
A legrosszabb az egészben, hogy ilyenre nincs felkészülve az ember és utólag elgondolkodva könnyü" okosnak lenni.
Ezt hívják úgy hogy élettapasztalat. Ne hagyd, hogy ülyére vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!