Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy az átlagnál...

Miért van az hogy az átlagnál kövérebb emberekkel elnézőbbek, az átlagnál vékonyabbakat meg, , lefujjogják"?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 16:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Ez pont fordítva van. Attól, hogy 1-2 facebook-os posztban a teltebbekről is írnak szépeket, vagy rosszakat a soványakról, nagy általánosságban inkább a kövéreket fikázzák. Nem hiszem el, hogy te nem a 2-es vagy, különben észrevennéd.

Nem kell azon parázni, hogy vannak, akiknek nem tetszik az alakod, biztos sokaknak pont te jössz be. Ha meg valaki a nálad teltebbeket részesíti előnyben, az ő dolga. A rosszindulatú megjegyzésekre meg ne figyelj oda.

2013. okt. 6. 18:49
 12/23 anonim ***** válasza:
"Nem hiszem el, hogy te nem a 2-es vagy" vagyis a sovány.
2013. okt. 6. 18:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok sovány,de duci sem.Miért hazudnék?
2013. okt. 6. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:

A 2-ő közt vagy.Akkor mi a probléma?

Nem akarok bunkó lenni,de ezt az idézetet te nem érted : ",,A férfiak a telt idomokat

szeretik,csak a kutyák játszanak

csontokkal"

Ez azoknak szól akik vaságyastól 20kg-ok, akiknek szúr a bordájuk. Az nem vonzó, hiába hiszik azt a nők.

A telt idom meg pont neked van ha (lány vagy) , aki a 2-ő közt van.

Telt idom = Van melle,feneke. formás alak .

Ha meg még most se érted, akkor hallgass a többi válaszoló, a kövérek még mindig több kritikát kapnak.

2013. okt. 6. 19:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Azért gondoltam, hogy te a nagyon vékonyak közé tartozol, amit a 14-es is írt, hiszen az ilyen "a férfiak a telt nőket szeretik..." jellegű posztokon általában nem kövér, csak nőiesebb, kerekebb idomú nők szerepelnek, tehát egyáltalán nem a ducikat "reklámozza", hanem inkább az átlagos alkatot (akinek azért van melle, feneke, de nem kövér), az extra vékonnyal szemben.

Tehát pont a kettő közöttiekről szól, legalábbis a képek alapján.

2013. okt. 6. 19:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez eddig oké,de sok túlsúlyos nő teltnek mondja magát,ezekkel a posztokkal meg a vékonyabbakat szidják.Az ilyen posztokból minimum 7-et láttam,a túlsúlyost szapulókból meg 1-2-őt.
2013. okt. 6. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten kedvem az átlagnál vékonyabb embereket is,szóval ez fas@zság a köbön,amit olvastál FB-on.

Egyébként ízlés kérdése és relatív,kinek a pap ,kinek a paplan ,kinek pedig az auschwitz-i égetőgödöben a helye (ezt a világ kreténeire értem,akik mindig másokat kritizálnak a külseje miatt,akár sovány,vagy kövér)

2013. okt. 6. 19:52
 18/23 anonim ***** válasza:

Az tökmindegy, hogy ki minek mondja magát. :D Most ha egy kétszáz kilós nő azt mondja, magáról, hogy ő csak teltkarcsú, az még nem azt jelenti, hogy akiknek a teltkarcsúak tetszenek, annak a 200 kilósak jönnek be.

A tény az, hogy ezek a posztok általában nagyon vékony nőket tüntetnek fel átlagosakkal, vagy enyhén, nőiesen teltekkel szemben, nem pedig széthízott bálnákat. Akinek van szeme, látja.

2013. okt. 6. 19:55
 19/23 orbit-titkosnév válasza:
Én is duci vagyok, és pont a f.opo kis csontvázok szólnak mg az osztályomból.
2013. okt. 7. 05:22
 20/23 anonim ***** válasza:

,,A férfiak a telt idomokat szeretik,csak a kutyák játszanak csontokkal"

Ez csak egy hülye sarkítás. Pont mint az előző csonvázozás. Már nem tudnak szerencsétlen nyomik mit kitalálni. Azt akarják hogy szenvedjenek a normális külsejűek is, ha már ők dagadtak. Tipikus magyar hozzáállás. Nem ismerik be hogy velük van a baj, még akkor sem ha a közvetlen környezetükből mindenki erre hívja fel a figyelmüket! Ezért inkább a normál külsejűeket fikázzák minden ok nélkül. Érezzék ők is szarul magukat... Ugyanis a kérdésben említett átlagnál vékonyabb az a normális testalkat. Az átlag a sok kövérnek hála a duci...

2013. okt. 7. 13:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!