Miért érzem azt, hogy? /Fontos/
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nincs miért "élnem", nem vagyok depressziós, elvagyok, csak ha belegondolok, 20 évesen, eljárok dolgozni/robotolni/, nagy nehezen különköltözöm majd, talán lesz egy párom, (amit kétlek, mert a mai felhozatal....)
Tehát nincs mi éltessen, párkapcsolatot is most rendben tartani, eljárni dolgozni, akkor magamra is figyelni, a kutyámra is..
Az, ami az elkövetkezendő években várni fog rám, én azt nem akarom. Semmi jó nem lesz benne. Most is itt vagyok, holnap megyek még egy szakmára, meglesz, eljárok dolgozni, szokásos, szürke hétköznapok..
Semmi változatosság, csak vagyok, vagyok, és csak vagyok....
Egyszerűen nem tudok boldog lenni, nincs mi éltessen.. Meguntam már mindent......
Ezek miért vannak?
Köszönöm a válaszaitokat, sziasztok!
2013. okt. 6. 09:11
1/2 anonim válasza:
Rájöttél, hogy az élet nem habos torta. És képzeld mi lenne, ha még párod, vagy gyereked, gyerekeid is lennének, bár szerintem akkor lenne mi éltessen, hogy a te szavaiddal éljek. Lebegjen ez a szemed előtt, hogy úgy élj, dolgozz, hogy a leendő gyermekeidnek ne kelljen nélkülöznie.
2/2 anonim válasza:
Talán ha nem agyalnál ennyit rajta, nem lennél ilyen halálosan életunt. Élni kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!