Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vezethetem le, engedhet...

Hogyan vezethetem le, engedhetem ki az dühömet?

Figyelt kérdés

Szia, kedves olvasó.

Szeretnék tőled valamit kérni.

15 éves fiú vagyok. Miskolc mellett lakom egy faluban, nincs barátom, csak 'virtuális' akivel a facebookon, skypen tartom a kapcsolatot, illetve azért van egy IGAZI BARÁTOM.

Forrófejű, intelligens, segítőkész, kedves, de mégis hamar lobbanékony fiú vagyok,aki mindenen felhúzza magát.

1 éve van már, vagyis ennyiről tudok, hogy minden düh, gyűlölet, harag, irigykedés,csalódás belém szorult, és nem tudom kiengedni. Kérhetnék tőled valami tippet, hogy hogyan adjam ki a dühömet egyszer s mindenkorra? Nagyon fontos lenne, a szüleimre ordítok, az osztálytársaimat cibálom néha, mindenkit lehordok mindennek. Gyakran szoktam PS-ezni. ( Play Station, egy konzol játék. ) Ott is a kontrollert szoktam rágni, tépni, földhöz csapni, igaz még mindig jó különös módon. AZ utóbbi 1 éveben, pár hónapban nagyon agresszív fiú lett belőlem. Mindenkit mindennek lehordok. Kérem segíts rajtam, akár itt, akár privát üzenetben, szükségem van minden egyes infóra, ötletre. Én azon gondolkoztam, hogy valamit agyonverni. Falba nem akarok belebaszni,bútorokat nem akarok összetörni. Kérlek segíts rajtam!

Köszönöm, hogy elolvastad.

További szép napot neked.

2013. okt. 5. 18:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen # 10/10. Remélem majd beválik az ötleted, nem vagyok sportos, nem is vagyok az a vékony fiú, de ezért megpróbálnám, na meg azért hogy menjen le pár kiló. Köszönöm szépen, tanácsodat elraktározom, és megfogadom.
2013. okt. 5. 19:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne facebookon barátkozz,hanem az osztálytársaiddal. Vagy valami szimpatikus idegenekkel.

Vagy verd ki.

2013. okt. 5. 19:14
 13/20 A kérdező kommentje:

"Ne facebookon barátkozz,hanem az osztálytársaiddal. Vagy valami szimpatikus idegenekkel.

Vagy verd ki."

Mivel faluban lakom, Magyarország egyik leggyatrább helyén, Bódvaszilason, nem tudok kivel társalogni, se barátkozni.

Mivel függő vagyok, nem azt jelenti, hogy csak ott ismerkedek, próbáltam már ismerkedni, de sokan visszautasítottak. Idegennel meg pláne nem ismerkedek.

"Vagy Verd ki." Erre inkább nem írok semmit.

2013. okt. 5. 19:16
 14/20 MRC31 ***** válasza:
Lobbanékony és érzékeny. Erre egy dolgot tudok igazán ajánlani, mivel olyan mintha magadra lennél dühös igazából, önmagad bűnbakja ami görcsöt, szorongást vált ki. Belső béke hiánya a külvilág felé mutatott vadság. Felismerted, elemezted és megoldást keresel, helyes, ez jó. Valami van amit nem tudsz megoldani és tehetetlenséget gerjeszt, önvádat. Tehát amit ajánlani tudok az a sport de olyan ahol megkínozhatod, "megbüntetheted" magad. Ne ijedj meg ettől, az önkontrollod magad felett erősödik ezáltal, illetve a mellékesen keletkező ideiglenes izomfájdalom betölti azt a "vadságot" és nyugtatólag hat. Fegyencedzést ajánlom. Illetve lehet más is de pl. az úszás nem használna, inkább küzdősport.
2013. okt. 5. 19:54
 15/20 A kérdező kommentje:

MRC31 # 14/14

Igen, pontosan eltaláltad milyen vagyok. Pontosan, ezért jár egy pacsi. Köszönöm a tanácsodat, megfogadom.

2013. okt. 5. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Látom, hogy egy 1000 fős településen élsz.

Az annyira nem vészes, mint nekem. Én 180 fős faluban élek, ahol kb. a fele nyugdíjas...

2013. okt. 5. 23:57
 17/20 A kérdező kommentje:
*Pacsi*
2013. okt. 6. 00:19
 18/20 anonim ***** válasza:
úgy hogy szedsz hangyát
2013. okt. 6. 11:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Ilyenek nem válnak be, kedves utolsó. Ma is anyám adott nyugtató teát, az lenyugtatott, de utána már megint tomboltam, ordítottam...
2013. okt. 6. 15:09
 20/20 Kafta válasza:
szerintem neked leginkább ilyen helyzetekben arra az igaz barátra kéne támaszkodnod. Akinek mindezt elmondhatod és akkor megszabadulhatsz attól a nagy kő-töl ami beléd szorult az év alatt. Sőt talán még tanácsot is tudna adni ezek ellen. Ha van fölös energiád, vagy düh, akkor menj el futni. Vagy sportolni. Nem kell nagyon hosszú távon, vagy nagyon keményen sportolnod, éppen csak annyit, amivel kiengedheted magadból a gőzt...
2013. okt. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!