Hogyan vezethetem le, engedhetem ki az dühömet?
Szia, kedves olvasó.
Szeretnék tőled valamit kérni.
15 éves fiú vagyok. Miskolc mellett lakom egy faluban, nincs barátom, csak 'virtuális' akivel a facebookon, skypen tartom a kapcsolatot, illetve azért van egy IGAZI BARÁTOM.
Forrófejű, intelligens, segítőkész, kedves, de mégis hamar lobbanékony fiú vagyok,aki mindenen felhúzza magát.
1 éve van már, vagyis ennyiről tudok, hogy minden düh, gyűlölet, harag, irigykedés,csalódás belém szorult, és nem tudom kiengedni. Kérhetnék tőled valami tippet, hogy hogyan adjam ki a dühömet egyszer s mindenkorra? Nagyon fontos lenne, a szüleimre ordítok, az osztálytársaimat cibálom néha, mindenkit lehordok mindennek. Gyakran szoktam PS-ezni. ( Play Station, egy konzol játék. ) Ott is a kontrollert szoktam rágni, tépni, földhöz csapni, igaz még mindig jó különös módon. AZ utóbbi 1 éveben, pár hónapban nagyon agresszív fiú lett belőlem. Mindenkit mindennek lehordok. Kérem segíts rajtam, akár itt, akár privát üzenetben, szükségem van minden egyes infóra, ötletre. Én azon gondolkoztam, hogy valamit agyonverni. Falba nem akarok belebaszni,bútorokat nem akarok összetörni. Kérlek segíts rajtam!
Köszönöm, hogy elolvastad.
További szép napot neked.
Ne facebookon barátkozz,hanem az osztálytársaiddal. Vagy valami szimpatikus idegenekkel.
Vagy verd ki.
"Ne facebookon barátkozz,hanem az osztálytársaiddal. Vagy valami szimpatikus idegenekkel.
Vagy verd ki."
Mivel faluban lakom, Magyarország egyik leggyatrább helyén, Bódvaszilason, nem tudok kivel társalogni, se barátkozni.
Mivel függő vagyok, nem azt jelenti, hogy csak ott ismerkedek, próbáltam már ismerkedni, de sokan visszautasítottak. Idegennel meg pláne nem ismerkedek.
"Vagy Verd ki." Erre inkább nem írok semmit.
MRC31 # 14/14
Igen, pontosan eltaláltad milyen vagyok. Pontosan, ezért jár egy pacsi. Köszönöm a tanácsodat, megfogadom.
Látom, hogy egy 1000 fős településen élsz.
Az annyira nem vészes, mint nekem. Én 180 fős faluban élek, ahol kb. a fele nyugdíjas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!