Eddig kék Pall Mallt szívtam, de már nem engedhetem meg magamnak, ezért áttérnék a cigitöltésre. Milyen dohányt ajánlotok, ami a leginkább hasonlít ízre és erősségre a kék Pall Mallre?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 02:44
1/2 anonim válasza:
Silverado dohányt tudom ajánlani, és primus blue hüvely, de ne light !
Hüvelyből csak blue legyen az tuti, a piros és a light blue nagyon retek, a fehérről nem is beszélve.
Édesanyám 100 as kék Pall Mall-t szívott, én kék bondot és kék pall mallt, midkettőnknek megfelel.
Előszőr csak kis csomagoka vegyél ami 800 körül van..
Ha meg van a dohány akkor nagy kiszerelés.
Kék Silverado 180 g, 3800-3900 körül van.
Töltéstől függően 7-9 dobozzal jön ki kb..
A töltést pár szállig gyakorold, az sem mindegy hogy töltöd meg, a dohányt töltés előtt jól szedd szét.
Remélem segítettem valamit.
2/2 anonim válasza:
én dobozos kék szofiról tértem át töltésre, először kék szofit vagy gg-t töltöttem, utána most helikont, mindezt club hüvelybe:)) mielőtt betöltenéd a dohányt hagyhatod állni egy kicsit;) (max fél óra kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!