Mi a véleményetek Csernusról?
En szeretem, bar sokszor ismetli onmagat. Olvastam a konyveit, voltam eloadasan es amikor mar harmadjara hallom/olvasom tole ugyanazt, ugyanugy eloadva, az mar nem annyira hiteles.
A tesomat kezelte is. A tesom kijelentette, hogy nem hajlando vele beszelgetni, nem is eroltette. Vegig ult vele 60 percet, aztan utjara engedte. (persze korhazon belul) Gondolom remelte, hogy ez majd hat a tesomra es beszelni fog, de nem igy lett. Mint szakember, szerintem kivalo.
Valamit jól csinált, az biztos.
Nem sok pszichológus kap ekkora média-figyelmet.
Nem vagyok jártas a témában, úgyhogy nem tudom megítélni, milyen szakember. Van logika a tettei és a módszerei mögött, de hogy ezek hatásosak -e, arról lövésem sincs.
Nekem ő egyfajta celeb marad, aki kivételesen tanult is valamit, mielőtt fényesre nyalta a seggét egy TV csatorna.
Nekem tetszettek bizonyos gondolatai, mások nem. Mindig feltűnik, ha valaki szembemegy a mainstream-mel, nem? Annak idején Ranschburg után új volt...jaj, nem jut eszembe a neve....aki most fut gyerekügyben.
Popper újnak számított még harminc éve. :)
Személyes tapasztalat: a sógorom öt percet bírt ki nála, nem az a fazon, aki bírta Csernus stílusát - de úgy gondolom, hogy másnak meg pont ő kell, hogy felrázza. Nemtom miért a kérdés, ha el akarnál menni hozzá, sztem menj, ha egyébként tetszenek az egyenes/durva emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!