Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alig épitettem egy kis önbizal...

Alig épitettem egy kis önbizalmat, erre tessék (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves, sokak által csúnyának tartott lány vagyok. Magammal teljes mértékben "haragban vagyok". Illetve, hát.... Szóval, sokszor tettem fel kérdéseket itt, hogy hogyan lehetnék magabiztosabb, hogyan fogadjam el magam. Érkeztek tanäcsok, miszerint sminkeljek, mosolyogjak, stb. Ezt eddig betartottam, kicsit "felpumpáltam" azt a keserves önbizalmamat. Gondoltam csinálok egy profilképet arra a híres-neves közösségi oldalra, de csak arra jöttem rá, hogy nem lettem én egy cseppet sem szebb, sőt.... Az a helyzet, hogy nem értem mi van... A tükörben látva magam, kb elfogadom, olyan türhető a képem, viszont fotón...hátborzongató... Most azt kell tennem, hogy nem fotózom, vagy elfogadom h nem vagyok fotogén? Illetve, még az is érdekelne, hogy az emberek hogyan látnak? Ahogyan én a tükörben, vagy pedig ahogyan a fotó visszaadja?
2013. okt. 3. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nagyon sokan mondják, hogy szép arcom van. Nem is kell sminkelnem sem. Ha a tükörbe nézek, elégedett vagyok. VISZONT ha face-re csinálok profilképet (fél-egy évente egyszer) akkor minimum 30 képet kell csinálnom, hogy egy tűrhető legyen. Nem mindenki fotogén.
2013. okt. 3. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fényképeken én is rémesen nézek ki azok nem számítana semmit :D
2013. okt. 4. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:

az arc másodlagos.

a test a lényeg a tükörben fotózásnál megosztva.

bombázóra kidolgozott teste meg egy nem olyan fotogén arcú lánynak is lehet.

pl egy ilyet-

[link]

2013. okt. 4. 01:38
 4/6 Salx Narval ***** válasza:
Ha neked a fotó annyira fontos, keress egy profi, vagy amatőr fotóst és vele csináltass képeket magadról, csodákra képesek egy kis beállítással, fénnyel.:D Azért nem olyan lehangoló a helyzet, ha a tükörben elfogadhatónak ítéled meg magad. Én imádom a tükrömet, mert nyújt egy kicsit rajtam.:D
2013. okt. 4. 04:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha híján vagy az önbizalomnak, akkor azzal az a baj, hogy elég könnyen ingadozik a szintje. Ma éppen így érzel, holnapután lehet megint jó arcod fogod látni ha tükörbe nézel reggel, vagy a buszon rád néz egy srác és ettől jobb lesz a kedved. Nagyon sok múlik a saját hangulatodon, én legalábbis amikor magam alatt vagyok, akkor borzalmasan ocsmánynak és minden rossznak látom magam. Aztán hazajön a barátom és megdicsér rajtam valamit, én meg vissza szoktam kérdezni, hogy nem viccel-e, mert borzalmasan érzem magam. Szerintem csak nagyon rástresszeltél erre a profilkép dologra, úgy érezted, hogy most megint szép vagy, de a profilkép rossz lett és visszarántott a depibe. Ne magadról tegyél fel profilképet vagy csinálj olyat, amit megretusáltál (instagram filterek, stb.), ne túlságosan, éppen csak annyira, hogy menőnek nézzen ki.
2013. okt. 4. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ezzel én is így vagyok. A tükört úgy-ahogy elfogadom, na de a fotókon valami olyan rémesen mutatok, hogy messze elkerülök minden gyanús helyzetet. :D
2013. nov. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!