Segítettem egy srácnak az utcán, és ezért megharagudtak rám. Ez normális? (lent)
Haverral mentünk az utcán és egy 11-12 éves kissráccal kötekedett 3srác 15-16 évesek (persze természetes barnák voltak).Anyáztak neki,ütögették,lökdösték, a gyerek ledermedt a félelemtől.Aztán lelökték a földre és elkezdték köpködni meg gyengén rugdosni.Haverral pedig odamentünk és leállítottuk őket.Meg is akart ütni az egyik de miután majdnem eltörtem a kezét meggondolták magukat és elszaladtak.A srác még mindig sokk alatt volt dadogva megköszönte és elkísértük az utcájába, mert félt hogy útközben megint rátámadnak.
Itthon elújságoltam a szüleimnek és ők egyből "Miért avatkoztál bele?Ne csodálkozz ha holnap 8-an mennek rád kiskéssel" és hasonló szövegek.Haverom szülei is hasonlóképpen reagáltak.Mondtam is hogy nem érdekel ha késsel jönnek rám , de azért csak nem hagyhattam ott a srácot egyedül hogy netán összeverjék, holott segíthettem neki.Meg mindig haverokkal megyünk utcán, tehát ha megtámadnának akkor többen is velünk lennének.
Olyan nagy baj lenne ez?Illetve miért van az, hogy csak alig 100 ember látta az esetet de csak mi ketten mentünk segíteni?
Jól tetted! Hidd el, ha mindig olyanok lennének ott mint te, akkor ezek a kis mocskok hamar leszoknának mások bántalmazásáról az tuti!
Ja és ne félj! Majd ha előd állnak 8an kiskéssel akkor kezdj el ezen gondolkodni!
De nem olyan biztos, hogy tényleg betámadnak majd!
Reméltem hogy ilyen válaszok fogadnak :)
Egyébként igen sanszos lenne, hogy ha többen is kiállnának egymásért hasonló helyzetekben akkor megcsappanna az ilyen esetek száma, de mindenki bevan sz*rva attól amit a szüleink mondtak (hogy megy az egész pereputty)
Egyetértünk :D
Még azt megnézném hogy mondjuk őket támadná meg valaki az utcán..Akkor szerintem azt se tudnák hogy merre dőljenek a sokktól.Jó érzés lenne nekik.De úgyis fog velük történni valami mert szerintem a karma mindenkit utolér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!