Ti foglalkoztok meditálással vagy hasonló dolgokkal?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 22:30
2/11 anonim válasza:
Igen. :) Imádok meditálni, de sajnos az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam - érzem is a hatását. Hasonló dologhoz tartozik, hogy teljes mértékben hiszek a buddhizmusban. :)
3/11 anonim válasza:
Szoktam meditálni, jó hatással van rám.
4/11 anonim válasza:
Folyamatosan meditálok hogy ne üssön meg a guta a sok értetlentől. Csak ők mindig megzavarnak.
7/11 anonim válasza:
Egyszer próbáltam,azóta nem volt rá szükségem. Eléggé megváltoztatott
8/11 A kérdező kommentje:
És hogy csináljátok? Miben segít ez?
2013. okt. 1. 12:32
9/11 anonim válasza:
Meditálni szeretnék, de nyílvánosan nem szeretném égetni magam, ahhoz pedig lusta vagyok, hogy csak ezért kiszenvedjem magam a városból.
Itthon lenne a legkényelmesebb, de úgy zúg a hűtő, hogy attól félek 20 perc után felgyújtanám, ha nem szólna folyamatosan valami zene.
10/11 anonim válasza:
Én katolikus vagyok, a jezsuiták szerveznek "tanfolyamot", hogyan érdemes. Gondolom, több vallásnál is van hasonló (most nyilván nemcsak a buddhizmus ra gondolok, mert arról mindenki tud); ha hiszel Istenben, akkor ott nézz körül. Ha nem, akkor is biztosan találsz valamilyen lehetőséget erre...csak keresni kell.
Ha érdekel, írhatók még róla, de egyedül lehet, hogy nehezebb az első pár alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!